fredag 16 december 2005

Äh

Jag har inget vettigt att säga.

Hmm... läser Elin min blogg? Om du gör det kan du väl skriva ett meddelande och bara säga nåt. Whatever.

IDag har v repat Fjaugen. Den är skitsnygg. det ska bara finslipas igentligen. Sebastian hoppas visst på Kyrkan. jo, jag också, på sätt och vis. men jag vill ändå spela i hörsalen...också.

SÅ vi har bestämt att repa minst tio gånger under helgen...jo tjena lycka till. jaja, bara att försöka. var itne så negativ nu Frida, du gillar ju låten eller hur?

Hmm.. nu har alla som ville ha en kopia av julkonserten exakt 28 minuter på sig, sen stänger jag av brännardatorn och går och äter. Då får de bränna skivorna själva.

För brännardatorn funkar bara tills den stängs av den här gången.
Sen är det...att börja om.
Iallafall. fick ett brev idag. härligt att veta att andra också är lite nostalgiska ibland.
Tänk att både Elin och Daniel(och jag) har skrivit såna saker som hänt för länge sen på kuverten och skrivit minns du? för att se efter om jag också tänker så ibland.

Ganska oviktiga saker. Elin nämnde den där pjäsen som vi såg för många år sen "Pearl Harbour" genom att skriva ner en av replikerna som vi då lärde oss utantill.-
"Minns du igelkottarna under verandan? det var då jag förstod."

Vi hade aldrig igelkottar under verandan. den repliken handlar inte om det för oss heller. det handlar om et tillfälle för länge sen, som egentligen inte var någon stor händelse men som vi minns som en ...guldkant? jag vet inte hur man ska skriva för att kalla det rätt.

Daniel skrev om en steamer spicy cinnamon, som han och jag drack i Stockholm den där dagen efter nyår när Filmkameran blev kvarglömd med Daniels väska på ett tåg.
Det här var inte den viktigaste händelsen. under tiden. Men orden får en att tänka på vad som hände runt om. Det för tankarna tillbaka till nyåret.. till Sissela, Kattis, Daniels, Min och ELins lilla kollektiv. Innan allt förändrades.

Eller inte allt. men mycket.
och inte alla, men många.

"Jag är förlorad igen, jag är förlorad igen. kärleken vinner men jag är förlorad igen"

Hmm... det har också med väsk-och- kameraförsvinnandet i nyår. Vet du vad Daniel? Skriv som kommentar.

Inga kommentarer: