lördag 29 juli 2006

eh.....

ehm...okay... jag fixar det här senare.

förhoppningsvis får vi väl fler chanser.

tisdag 18 juli 2006

Körkortet avklarat...

Hmm…vad att berätta?
Jo! Jag har numera ett körkort att stoltsera med. Eller egentligen inte, jag har ju inte fått det än, men…jag FÅR köra omkring själv med mitt papper som bevisar att jag är godkänd och min legitimation, sen om nån vecka får jag körkortet självt. Körde upp i måndags och tänkte genom halva uppkörningen att ”nej… får jag inte körkortet blir jag i varje fall inte förvånad.”men....YEES det gick bra!
Så…idag har jag kört runt till sundbyholm och hämtat Kattis och sen lämnat Kattis hemma hos sig igen.
Trevligt…än så länge är det väl kul att köra bil, inte lika kul när jag måste tanka också…vilket jag väl typ måste snart. FAN.

För övrigt…på bildbloggen ska jag lägga upp berättelsen om fredagen…Inte mycket till berättelse men…jag tog liksom bilder då..och nån dag efter ..typ lördagen också.. I don’t really know.
Daniel ringde idag och sa att jag glömt min laddare hos honom. Och uppenbarligen skrev han på mailen också…men…I didn’t read it. Internet är segt här nuförtiden.
I lördags var det praktiskt taget klassträff på Rolling… gamla klassen från högstadiet…vi som fick umgås i 10 år… jäklars vilken lång tid. Och nu är det fyra år sen jag såg dem sist. Tiden går.
Men…ja, trevligt var det väl. Intressant att se vad som hade hänt. Vissa hälsar visst inte riktigt på mig, men…jag har inget emot det, jag vill inte hälsa på dem heller. De som hälsar har väl aldrig riktigt gjort nåt…Fick reda på lite skvaller. Kul kul. Som man liksom inte…riktigt…trodde. Men… jaha.

Är lite irriterad för tillfället. Jag tror att systern totalt glömt bort löftet hon gav. Suck. Jaja, det förstod jag väl skulle hända, trodde bara att det skulle gå ett litet tag innan hon började med det. Det var aldrig ens nån tid emellan. Blir rätt ledsen ändå. Trodde väl att hon lyssnade. Och nu kan jag väl inte prata med henne heller.

lördag 15 juli 2006

Tack Philip!


Tack Philip för nätverket på gökstensgatans busshållplats.
Det var uppskattat nu när Daniel och jag satt där och väntade på bussen. Jobbigt att du inte hade skyddat nätverk. Fast, vem förstör det för?
Egentligen?
Inte dig och inte mig.

TACK.
Tänk om man visste vem du var. ska vi träffas?
Ja...läser du denna blogg(Vilket jag starkt bettvivlar.) så skriv en rad eller två(eller tre).
Jaja, hejdå.

Vi sitter här på busshållplatsen nu!
härligt

Lokal Remake, jaså.

Upptäckte just idag, eller mer snarare igår eftersom klockan faktiskt passerat tolvstrecket redan i natt och klockan är mer närmare tio över tre. (PÅ NATTEN) ja varje fall så upptäckte jag att filmen "Danne och Sandra" numera nte är särskilt svår att komma över. uppenbarligen kan man bara råka trilla över filmen. hmm.
Upptäckte det när min kära gamla lilla vän Johanna som jag råkade träffa på vid bussen mot Torshälla tidigare sa helt plötsligt bara: "Jag har sett en film som heter "Danne och Sandra", där var ju du med!"
Och jag tänkte "VA? hur kan du veta om den?"
Och sen, ja, på nåt sätt trillade hon väl över den på internet, med tanke på att man liksom bara behöver söka på "Danne och Sandra" och sen gå in på sandvikens kommuns filmarkiv så finns den där. I halvkass kvalitet. Inte som MIN film, som är en dvd. Men men, jag är ju med i den, jag måste ju ha en riktig film hallå!
Hur som helst, se den. Den är wonderful. eller.EXTREMT rolig iallafall.
Tycker jag. Sandvikenmålet är ju såååå bra.

hehe.

Sitter för övrigt hemma hos Daniel just nu, med MIN egen dator.(som jag iförsig har med hit för att jag liksom vill) vi har just kommit tillbaka från ett nattdopp uppe vid solvik, där vi också drack kaffe, åt kakor och marchmallows och drack x-cider. Åh vad intressant.
Hmm... och det börjar bli sent.
Undrar om Winnerbäckkonserten var bra förresten.
Elin var ju där förut. Hon kommer hem imorgon, då ska vi ut på kvällen.
Det ska bli kul.

http://www.sandviken.se/kommun/omsandviken/webbtv/filmarkiv.4.1dacb2b1077b34baae80008016.html

Ja, där fanns alltså länken till Danne och Sandrafilmen. "Historien förvillande lik musikalen Grease". Ja, bara leta sig neråt så finns den.
Det är väl bara bra om fler ser den, den är ju liksom kul.

Okej, nu ska jag gå och lägga mig.

söndag 9 juli 2006

Som det är

Spenderade dagen hos Daniel efter att vi varit ute på rolling igår. Det kändes bäst. vi hade riktigt trevligt.
Jag försöker verkligen att inte låta mitt goda humör förstöras direkt när jag kommer hem. Försöker verkligen. Men hon vet väl.

pratade med Daniel i telefon nyss. Vi har ett problem. Man känner sig liksom...förrådd. Jag vet. jag borde. Jag ska. Men hur?

Spelade in en liveversion av mitt eget gitarrspelande. Hmm.. en winnerbäcklåt. Men still. JAg orkade inte mixa om den så detta är Över gränsen(Av Lars Winnerbäck) unplugged, inspelad i en skinnsoffa med en dator och en liten halvproffesionell mikrofon.
Gitarr: Moi(frida)
Sång:Moi(Ja, jag nu igen)

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A7C2FC373705174F

Där finns en fil man kan ladda hem och lyssna på. Jag har inte gjort nånting, bara spelat in det i ett sträck så...det finns risk att gitarrspelet hackar lite. Att sjunga och spela samtidigt blir svårt så fort jag får press på mig att spela rätt. Sen har jag inte riktigt lyssnat själv heller. Men men. enjoy.
or not, suit yourself.

Vadan all denna engelska?


Känner mig också extremt lämnad utanför, jag antar att gänget inte menar det, eller...ja, men delvis är det kanske mitt fel... om jag bara kunde förstå hur.
Iförsig stod det klart från första början men... jaja, som jag skrev, i ett privat dagboksinlägg på helgon så...ingen har läst det... men ...:Vi talar väl ett annat språk. säger jag.

Well...that'll do


trodde jag gjorde rätt när jag startade min nya blogg http://bilderavmig.blogspot.com/
eller ny är den väl inte. bara relativt oanvänd.
we'll see

lördag 8 juli 2006

Man lär sig...kanske

Jag ska börja skriva här igen, så snart jag vet vad jag ska skriva.
just eftersom jag faktiskt inte vet vem som läser så vet jag alltså in riktigt längre. och om jag vet så vet jag för lite.
Jag tror ibland att folk tror at jag är dum, korkad, blåst.
herregud nej.

Jag kan aldrig göra det här igen, jag bara kan inte.
Jag älskar er, men jag kan inte.
Och jag undrar varför jag inte gjorde som jag tänkte, som jag ville och som jag borde, det är ju det som är min värld.
Daniel sa: man lär sig av sina misstag. jotack. det värsta är att jag inte tror att jag gör det.

Långsam promenad runt i norra delen av stan. klockan ett på natten, skrev ett långt brev till mig själv.


Som att låta drömmarna ta fart en dag på väg från replokalen. det var så det var.


Det kan inte vara annat än privat.

lördag 1 juli 2006

ICE...tror jag inte på

Jag gillar inte ICE.
Inte alls. kanske för att det var dåligt med folk där..men troligen på grund av musiken. Och bartendern! glöm inte bartendern!
Jag hatar när folk tror att de känner mig när de aldrig sett mig förr.

Det tar mig tillbaka till den där gången Daniel hade glömt väskan med VÅRAN kamera i på tåget och han och jag fick ta en sväng inåt stockholm för att hämta den.
Då var det nån idiot där när jag skulle köpa cigaretter(inte till mig, för övrigt)
och jag går fram till disken och säger:"Har du ett litet paket marlboro?"
Och han svarar:"Japp, light då förståss"
"NEJ. jag sa den vanliga" Svarar jag argt och tänker inom mig:"Jävla gubbe, komma här och tro att han vet vad jag vill ha utan att ens NÅNSIN ha träffat mig förut. Fan dig"
Precis så var det.

Äckelgubbe.

Ja, igår var situationen lite liknande, en dum bartender står och säljer saker i baren(som en bartender gör)
Och jag går dit...Såhär ser typ konversationen ut:
Jag:"Jag vill ha en...sån där "Very Yellow"...6:a"(Den verkade god, med banancuracao i.mm)
Han: "Den är god, men jag rekommenderar nåt bättre till en tjej"
Jag: "Jaha? eh..okej vadå?"
Han: "Jag blandar till nåt annat, lita på mig"
Jag: "Men...jaha? Okej..."

(Han blandar till en drink och ger den till mig)
Jag: "Okej, vad är det i den här då?"
Han: "oops heter den. med tranbär och passionsfrukt.Den är jättegod"
Jag: "Okej...tack då"(Går därifrån och tänker"Jag har aldrig gillat tranbär, usch! TÄNK om jag varit allergisk! TÄNK OM? Då hade jag kunnat stämma honom, för han gav mig den, jag beställde den inte.Fan jag skulle ha varit allergisk. det skulle ha lärt idioten att ge kunderna drinkarna de beställer.)

Jag borde ha varit allergisk mot tranbär. men nu fick jag ju dricka upp drinken när jag betalat för den. Han ska inte tro nåt! Dumma människor som aldrig träffat mig som tror att de känner mig.

Hur som helst. Vi gick hem från ICE eftersom vi hade tråkigt till slut. Sa inget till våra vänner utan..bara gick. varför följde vi ens med?

Ja...i torsdags var vi på Dannes och spelade biljard. Tills det plötsligt kom en kille och ville spela med oss. Men det gick inte,för då tog nån annan bordet. jobbigt läge.
Vi pratade med honom och hans kompis nån halvtimme och gick sen, tydligen kom sen en fotograf och plåtade elin och mig precis när vi är på väg ut och har tagit på oss jackorna och allt. Då sa vi den åh så finfina repliken:"synd att vi inte kunde stanna längre". HAH.

Killarna som vi pratat med sa tydligen "Var är tvillingarna?" de blev uppenbarligen då också fotade av samma kille som för övrigt tog kort för dinstad.nu

Ja..här är vi iallafall. Oh igår kom för övrigt våra förädrar tillbaks till huset. so there you know.
Imorrn ska vi till stranden...hm. undrar om man ska ringa Daniel och fråga om han vill med...Han gillar ju att sola. fast..jea...we'll see if he can. Jag ringer dig alltså imorgon Häggblom.


Nästa vecka går vi till Rolling så man får dansa i
schlagerbaren