fredag 20 februari 2009

Han såg besviken ut

Han såg lite besviken ut när jag sa att jag inte ville vara kvar ikväll. Och han lät besviken när jag ringde hans telefon och sa detsamma. Så lite dåligt samvete hade jag faktiskt när jag satt på spårvagnen hem och funderade på om jag skulle hoppa av och byta till en spårvagn tillbaka.Jag är fortfarande trött eftersom jag inte sovit på hela natten(Jag tror att det var på grund av att jag var orolig inför organisationstentan) och har dessutom ont i en visdomstand som jag tror orsakar min huvudvärk(Två ibumetin senare).

Jag orkar verkligen inte vara med på en drinkblandarkväll med PU och smygasparna. Även om det säkert är roligt. Just nu.

Istället varvar jag ner litegrann framför datorn och tv:n med fårskinnstofflor och lite städning. För att jag fortfarande inte kan sova. Dumma trötthet.
Jag hoppas Pierre kommer hem inom en någorlunda vettig framtid. Men han väljer ju själv. Och han är inte trött. Och dessutom ville han visst ha pizza.

4 kommentarer:

miahmariah sa...

Hej. Har du nåt favorit godis? Kom gärna in och svara på dagens fråga.

Ha en skön torsdag.

Anonym sa...

Ja jag menar att jag har twitter :) Mest för att Mariah har det så att jag kan se vad hon gör, men det är kul också :) Sen ingår det i min plan att ha total kontroll över andras liv ;) mohahahahhaa. Fast det skulle vara kul att se vad folk gjorde, det är typ som status meddelanden på Facebook.

lisanne sa...

Ah shit helgen är ju ganska efterlängtad!
Man får väl lägga sig tidigt ikväll :D

MALIN sa...

Hej! Fin blogg du har!
Hoppas du får en bra dag, kram.