torsdag 5 mars 2009

Jag orkar snart inte längre!

Okej, det är inte hit man ska gå när Metrobloggen ligger TYP nere. (Det vill säga, det går att skriva, men det går inte för andra att läsa.)

Det är här man ska vara eftersom blogspot inte krånglar. Men helt ärligt så har jag aningen tröttnat på Blogspot efter ett par år.
Här kan jag inte ha så mycket åsikter. Här skriver jag ju när jag mår dåligt och är ledsen eller om vad jag gör.
Där skriver jag om att jag stör mig på att kungen vill be om extra pengar till kronprinsessans bröllop trots att han redan har en massa pengar, och om såna extremt onödiga saker som Linda Rosings idiotiska program som tydligen har floppat, och förståss idioter som hyr ut sina hus till skyhöga oskäliga priser, och annat som jag kanske inte ens begriper mig på.

Men det är intressant att hålla koll och skriva sina klantiga åsikter som faktiskt spelar roll ibland.

Så är det.

Här kan jag inte skriva dem, då kan man ju tro att jag kollar på Linda Rosings program eller Diagnos okänd eller "oh hemska tanke": FÄRJAN. Aldrig så länge jag kan hitta bättre saker att göra.

2 kommentarer:

Bitte sa...

Äh,kom tbx hit ;)Ha en fin helg!

ninnie sa...

Vart kan man inte skriva om sina åsikter? Det är väl jättecharmigt att vi har åsikter, bättre det än en massa smink/mode och ytligheter! Men det är ju det folk tjänar pengar på,och det är inte fy skam! Ingen läser om vad jag åt till lunch men vill gärna höra om efterrätten nån kändis glufsa i sej!Det är jätteroligt faktiskt eller sorligt!
Ha en bra dag