torsdag 5 augusti 2010

Re-cap

Idag är första dagen på strax över två veckor som jag vaknat upp utan några måsten eller tider att passa. Det känns skönt att ta det lite lugnt, så det har jag firat med att börja se andra säsongen av chuck, sova till 10 och storstäda köket. Dessutom har jag gjort ett försök med en sådan där jättegod islatte. Alltså en med krossad is och skummad mjölk. Det gick inget vidare, jag tror att jag ska ta mer is nästa gång. Eller mindre mjölk. Kanske mer kaffe, för den blev lite ljus.
Men framförallt blev den inte sådär tjock och isig som jag vill ha den. Du vet, som i en sådan där Frappe man kan köpa på Waynes? Fast utan glass.

Fast allt det där är bra problem, det jobbiga kommer när jag börjar inse hur bråttom det är att sätta igång med den där uppsatsen jag lovat lämna in till uppsamlingstiderna i slutet av augusti. Böckerna ligger där under Daniels gigantiska TV (Den är faktiskt bara 32 tum, men den är nog lika tjock som den är bred.) och stirrar på mig.
Jag ska ta tag i dem så fort ryckandet i mitt ögonlock har slutat(Det började i förrgår, Pierre säger att det kan vara stress, men borde det inte sluta snart?)


Nu tänkte jag åka ifrån min misslyckade islatte och möta Pierre på stan, han har nämligen upptäckt att han inte har någon vit skjorta. Aj då.

3 kommentarer:

Adina sa...

Va, har Chuck börjat nu!!!??? Var och när är det???
Tacksam för svar!
(mejla gärna svaret till: eriksson_a@live.se) Snälla?
Fin blogg:D

Frida sa...

i USA går till och med den tredje säsongen.

sara sa...

IDAG ÄR DET FREDAGEN DEN 13!!
Är det en otursdag, eller är det bara så att "slumpen" blivit ersatt av nått vi människor kommit på?
Klicka på länken och gör din röst hörd! http://ensara.blogg.se/2010/august/dagens-fraga-2.html