torsdag 26 augusti 2010

stackars fötter

Det här är mina fötter. De har fått genomlida mycket den här sommaren. Så mycket att de nu alltid får gå omplåstrade. Vi kan börja från början.
Mina jobbskor började bli lite slitna så jag tänkte köpa ett par nya. Det gjorde jag också.
Tyvärr var dessa skor lite smala, så en dag gjorde det så ont på jobbet att jag fick byta till mina gröna ballerinaskor(Opassande på en restaurang). Väl hemma upptäckte jag att ena lilltån var blå. Dagen efter visade det sig att även den andra lilltån blivit blå. Därför började jag måla naglarna i starka färger så att jag inte skulle sitta och peta på de där naglarna dagarna i ända. Det hjälpte.
Den här rosa färgen gillar jag dock inte, det är därför den börjat flagna. jag gillar inte att bättra på en ful färg liksom.

Sedan började blåsorna. först mellan lilltån och den bredvid. där sitter en filtring nu. Sedan en på lilltån. Den är inplåstrad. Sedan nästa lilltå. Också omplåstrad. Sen är jag förutseende för tån bredvid stortån. De är båda omplåstrade. ifall att liksom.

Jag som har så bra skor! (Men efter denna sommar åker de rakt i sophinken, för säkerhets skull) Fy vad jobbigt det här är.

2 kommentarer:

sara sa...

hejsan :D
jag kikar runt lite på bloggar och vips var jag inne på din :D
Har kikat runt lite på din blogg och den verkar bra :D
Hoppas det är bra med dig! KRAM

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan sa...

Aj aj aj var rädd om fötterna. Unna dej ett par nya BEKVÄMA skor tycker jag.