tisdag 13 juli 2010

Två stopp vid gamlestadstorget

Ja, idag regnade det. Ibland sken solen, men mest regnade det hela tiden. Samtidigt hör jag om 31, 32 och 34 grader varmt på andra sidan Sverige. Bara tre eller fyra timmar bort finns solen och värmen.
Men istället för att hoppa på det där tåget, tog jag spårvagnen in till stan för att gå till biblioteket och se om de hade någon bok jag kunde läsa.
På vägen dit stannade jag vid Gamlestadstorget dels för att vinka av Pierre som skulle till jobbet, men främst för att titta lite på de söta små kaninungarna som bor där.
Har du sett dem? De finns allt som oftast att se vid buskarna där på sidan med vagnar som går mot bergsjön.
Första stoppet på väg till biblioteket var det inte mycket kaniner framme, så jag stannade på hemvägen också.Den minsta kaninungen var svår att fotografera, den höll sig mest nära sin mamma. Är den inte söt?Det var några spårvagnar jag lät åka förbi. Elvan går annars hela vägen ut till Galileis. Det här är en sådan mellanny vagn för övrigt. Daniel delar in vagnarna i tre kategorier, de urgamla, de rätt gamla och de nya. Det här är en rätt gammal vagn. Den har en mittenvagn med lågt golv. Det har inte de gamla. De nya är bara låggolv.När en galen cyklist for förbi blev kaninerna rädda. Då fick jag gå och titta lite på gamlestadsbron istället tills de ville komma fram igen.En lite suddig bild, men GAH vad söt. Jag saknar kaninerna Elin och jag hade förr ibland. Gamina såg ut ungefär såhär. Lite gråare bara.

8 kommentarer:

MYMiC sa...

Men så sjukt sööt, åh!
Vill bara krama sönder gullebullen, haha : D

Eligin sa...

Jag saknar också Gavve, hon var så fin och mysig.

Är det där vilda kaniner? Eller vem äger dem?

Frida sa...

Det är faktiskt vilda kaniner. Men de bor vid gamlestadstorget.

amanda sa...

så sööta :D guuud va längesen ja va i gamlestan kom ja på nu :o

Becca sa...

Hej.
Just nu pågår det en tävling på min blogg där vinnaren får välja valfritt plagg från Mahingo.

Var gärna med och tävla!
http://beccanorman.blogg.se/2010/july/awsome-tavling.html#comment

emelie sa...

Hejhej.
Allt bra ? :)

kram

Linda sa...

Jag alskar de ratt gamla vagnarna... De aldsta ar skit verkligen, hatar att trycka upp dörrarna sjalv. De nya ser lite för spaceade ut, har ingen riktigt göteborgskansla.

Fröken M sa...

Mån åååhhh så söta =) Det fanns vilda kaniner även där jag växte upp men de var kolsvarta !