måndag 6 september 2010

mobila bekymmer

För ett tag sedan gick min mobil sönder. Det var "touchen" som man tydligen säger på teknikspråk som slutat fungera. Den blev dock lagad på knappt två veckor. Så nu har jag den igen. Men trist nog har andra saker istället hänt.

Du vet väl hur det är när alla ens kontakter plötsligt bara försvinner? allt från din mammas mobil till numret till den där killen du träffade för åratal sedan och som du tänker att du kanske skulle vilja ringa någon gång igen även om det var minst 2000 år sedan sist? (Inte för att jag har ett sådant nummer.) plötsligt försvinner allt. Hur känns det?

Det hände förresten inte mig. Mitt problem är en aning annorlunda. alla mina kontakter har nämligen blandat om sig själva. Plötsligt fick jag ett sms från ett företag jag sökte jobb på för ett par år sedan som frågade om jag hade vägarna förbi uppsala och kanske ville ses någon dag.
Och innan det fick jag ett meddelande från en gammal barndomsvän(Som jag faktiskt verkligen hade blivit glad av att höra ifrån) som berättade att jag hade två nya meddelanden i mobilsvar. Det var ungefär då jag förstod att något inte stod rätt till.
Idag ringde dessutom en klasskamrat som jag trodde var en annan klasskamrat. Men det gjorde väl kanske inte så mycket skada, förhoppningsvis.

Detta har hänt sedan min telefon kom tillbaka från elgigantens serviceverkstad. Frågan är bara om "byte av touch" kan resultera i blandade kontakter?

2 kommentarer:

Anonym sa...

om dom fixade touchen så är det byte av digitizer som är den korrekta termen.

Frida sa...

jaså ja, där ser man.
I papprena från elgiganten står det iallafall "byte av touch" . sen vad som egentligen hände vet ju inte jag.