torsdag 9 oktober 2008

Historisk översikt och så "rockmusik"

....Eller vad man ska kalla det?
Här skriver jag tusen sidor anteckningar, och tusen hänvisningar till wikipedia-sidor, bara för att jag faktiskt inte har full koll på varenda artist från 50-och 60talen. Jag tänkte inte så.Varken nu eller förr.
Plötsligt nu under rasten som just nu är märkte jag nu att internet för en gångs skull funkade nästan helt smärtfritt. Och detta var efter att vi gått och upptäckt att kaffestället var stängt. Och jag tänkte "Tusan att jag inte tog med mig en kopp från PU-rummet". Då hade jag iförsig fått gå omkring med en riktig porslinskopp...men ändå. vissa saker får man leva med.


Och idag har det tvättats, bakats bröd och tränats. och jag hörde av Daniel att han också hade dammsugit efter att jag farit iväg till gymet.

Nu verkar det en aning som att lektionen börjar igen, då föreläsaren är tillbaka. Alla har inte kommit än, så jag fortsätter skriva. Det är faktiskt dessa meddelanden jag skriver under tidsbrist som brukar bli de allra längsta. det är ju nästan lite roligt.

Och i tribute till vad jag pluggar för så lägger jag upp en bild på det jag fick fram när jag sökte på "Pop Rock". Ett frimärke med en elgitarr. Erkänn, bra va? s

Like it.
Nu ska jag lyssna mer på hur vi etablerar sättet att tänka och tala om musik. Och jag borde kanske läsa den där "Blokhus och Molde-boken". nu blir det film.

2 kommentarer:

Custard Pie sa...

Hej!

Läs http//galowspole.blogspot.com
för mer information

Custard Pie Music

sophien sa...

hej du frida... så du bor här du? musik från 50- och 60talet, är inte det ganska tråkigt? Haha, jag är mer för emomusik från 90-talet :P