torsdag 14 maj 2009

Och så log hon lite större och bad honom dra åt helvete....

Här har vi några som verkligen inte tänkt en sekund på vad låter handlar om.
Man kan faktiskt inte säga "Get out of my life!" och samtidigt le som om man just vunnit på lotto. Det funkar inte. Killen fattar ju uppenbarligen inte de dubbla signalerna utan tycker nog att det är jätteskoj att tjejen fortfarande tänker på det där roliga skämtet han drog innan de gick på scenen.

Det börjar med en kille i svart linne och vit kavaj som dansar aningen för överdrivet med superstora gester...Ingen har någonsin berättat för honom om uttrycket "less is more". Tjejen däremot ler stort samtidigt som hon säger att hans kärlek är som ett fängelse. Han har antagligen för länge sen slutat lyssna på vad hon säger utan ler ännu större tillbaka samtidigt som han gör ett par travolta-moves till.

Till slut går han iallafall till sin sida av scenen där han piruettar och gör discomoves en stund. (Ja, ni vet såna där när man drar med två fingrar framför ögonen? Och när man ställer sig bredbent och pekar rakt upp i luften? Sånt gör han. Hela tiden.)
Så kommer han tillbaka och gör ett gäng piruetter mot hennes håll, Och nu tror jag att hon, trots sitt jättestora vita leende, kanske blir lite rädd... Hon backar iallafall.
Hon ringer säkert polisen och ber om besöksförbud så fort de kommit av scenen. Det hade jag gjort.

För övrigt undrar jag vem som koreograferat det här?

1 kommentar:

Viola sa...

Texten speglar typ aldrig själva uppvisandet av låten, det är dubbla budskap hela tiden. Men de kan nog inte ens engelska egentligen, de har bara lärt sig orden men vet inte innebörden av dem hehe