torsdag 23 september 2010

Helt tom i huvudet

Åkandes på Kust-till-kusttåget brukar jag alltid fundera på en mängd saker, men idag är huvudet förvånansvärt tomt. Tåget närmar sig Göteborg, du vet ju att du i princip alltid ser i vilken stad jag befinner mig just nu genom att kolla på kartan här till vänster.
Jag vet, jag tar varje chans jag får att prisa dess existens.
Det händer så otroligt mycket just nu. Jag far bokstavligen som en vante tvärs över sverige och mina tre någorlunda fasta punkter som alla kräver något av mig.

I Göteborg bor Pierre hos Daniel och där har jag mina jobb.
I Kalmar bor syster Elin och Emil och där ligger min ena skola, den jag för det mesta föredrar.
I Hultsfred ligger min andra skola och där ska jag sköta mitt jobb inför Rookiefestivalen 2010 som äger rum om en månad. Hade det varit PU hade jag varit all over det där. Nu är det bara alldeles för mycket som kräver uppmärksamhet.
Överhuvudtaget har jag faktiskt försummat Hultsfred alldeles för mycket. För en stund sedan såg jag att det tydligen var en tenta om två veckor i kursen jag faktiskt inte ens dykt upp på en enda föreläsning av(Om man inte räknar introduktionen, men det vore ju dumt, med tanke på hur trött jag var den där dagen).

Fast jag hade hittat en kurs jag verkligen ville läsa. Tyvärr får man inte bli antagen till mer än 45hp per termin vilket sabbar för att läsa den. Läraren verkar inte direkt samarbetsvillig att skriva in mig på kursen ändå heller. Han vet väl inte hur man gör förstås. Det brukar faktiskt vara så.

Och nu har jag ett långt schema att se fram emot...
Fredag 24/9: Jobb(Om jag bara blir av med den här hemska hostan)
Lördag25/9: Jobb
Söndag26/9:Förmodligen resa till Kalmar på kvällen
måndag27/9: resa till hultsfred tidigt på morgonen. Möte med rookiegänget, föreläsning som ska berätta exakt hur efter jag är, sedan hoppa på det sista tåget till Kalmar och sova.
Tisdag28/9: Jobba med grupparbete i redovisningskursen
Onsdag29/9: -förhoppningvis hjälpa Elin med katterna som ska till veterinären, Sedan grupparbete och föreläsning i Redovisning(kanske, det står reservtid...)
Torsdag30/9: Grupparbete och föreläsning i redovisning. Sedan verkar det som en resa till Göteborg(biljetten är ju redan bokad...tyvärr)

Men jag planerar ett inköp också. Ett som jag verkligen ser fram emot. 

Inga kommentarer: