torsdag 1 december 2005

Radio

Vi var på radion idag. för att spela in ett radioprogram. Vi sjöng och spelade. det finns på webbradio. var vet jag inte. jag har inte orkat leta.

Det är nog inte ute än heller.

Vi spelade fia med knuff på ett jättefint glasfiaspel. jag kom knappt ihåg hur man gjorde längre. Det var kul. Ett tag. tills jag förlorade. Eller ja, det var kul då också.

Jag är egentligen ingen dålig förlorare. jag bara låtsas vara en.
Men inte för länge, helst vill jag inte att nån ska gå och tro att jag är en.
Uppenbarligen är jag "grymmast" av alla när jag spelar spel.
Hmm. bara spel där det handlar om att ta ut andra. Jag menar rappakalja är jag ju usel på. jag skriver ju idiotsaker (Som av nån anledning alltid innehåller apor) Så numera varje gång nåt handlar om en apa...på riktigt alltså så stirrar nån på mig och säger : "Frida? en apa?"

Men fia med knuff är nåt annat . där handlar det ju om att man ska knuffa ut alla andra så att man själv kan vinna. Det är självklart. inget messpel här inte.
Dessvärre funkade inte den idén nåt bra. sa jag att jag kom sist?

Sen åkte vi hem i Jannes trevliga bil, ja endel av oss. Förtvåhundratjugofemte gången den här veckan nämner Sebastian sitt skägg, som han älskar.

Vi lekte anden i glaset. Moa, jag, Erika, Helena och Sebastian. Mina frågor var för det mesta seriösa tycker jag. men svaren man får är Ojäh(Vilket jag tolkar som ja) oftast som oftast.

Inga kommentarer: