tisdag 18 juli 2006

Körkortet avklarat...

Hmm…vad att berätta?
Jo! Jag har numera ett körkort att stoltsera med. Eller egentligen inte, jag har ju inte fått det än, men…jag FÅR köra omkring själv med mitt papper som bevisar att jag är godkänd och min legitimation, sen om nån vecka får jag körkortet självt. Körde upp i måndags och tänkte genom halva uppkörningen att ”nej… får jag inte körkortet blir jag i varje fall inte förvånad.”men....YEES det gick bra!
Så…idag har jag kört runt till sundbyholm och hämtat Kattis och sen lämnat Kattis hemma hos sig igen.
Trevligt…än så länge är det väl kul att köra bil, inte lika kul när jag måste tanka också…vilket jag väl typ måste snart. FAN.

För övrigt…på bildbloggen ska jag lägga upp berättelsen om fredagen…Inte mycket till berättelse men…jag tog liksom bilder då..och nån dag efter ..typ lördagen också.. I don’t really know.
Daniel ringde idag och sa att jag glömt min laddare hos honom. Och uppenbarligen skrev han på mailen också…men…I didn’t read it. Internet är segt här nuförtiden.
I lördags var det praktiskt taget klassträff på Rolling… gamla klassen från högstadiet…vi som fick umgås i 10 år… jäklars vilken lång tid. Och nu är det fyra år sen jag såg dem sist. Tiden går.
Men…ja, trevligt var det väl. Intressant att se vad som hade hänt. Vissa hälsar visst inte riktigt på mig, men…jag har inget emot det, jag vill inte hälsa på dem heller. De som hälsar har väl aldrig riktigt gjort nåt…Fick reda på lite skvaller. Kul kul. Som man liksom inte…riktigt…trodde. Men… jaha.

Är lite irriterad för tillfället. Jag tror att systern totalt glömt bort löftet hon gav. Suck. Jaja, det förstod jag väl skulle hända, trodde bara att det skulle gå ett litet tag innan hon började med det. Det var aldrig ens nån tid emellan. Blir rätt ledsen ändå. Trodde väl att hon lyssnade. Och nu kan jag väl inte prata med henne heller.

1 kommentar:

Vargakvinnan sa...

Grattis till körkortet! Kör försiktigt nu.. :-D