söndag 9 juli 2006

Som det är

Spenderade dagen hos Daniel efter att vi varit ute på rolling igår. Det kändes bäst. vi hade riktigt trevligt.
Jag försöker verkligen att inte låta mitt goda humör förstöras direkt när jag kommer hem. Försöker verkligen. Men hon vet väl.

pratade med Daniel i telefon nyss. Vi har ett problem. Man känner sig liksom...förrådd. Jag vet. jag borde. Jag ska. Men hur?

Spelade in en liveversion av mitt eget gitarrspelande. Hmm.. en winnerbäcklåt. Men still. JAg orkade inte mixa om den så detta är Över gränsen(Av Lars Winnerbäck) unplugged, inspelad i en skinnsoffa med en dator och en liten halvproffesionell mikrofon.
Gitarr: Moi(frida)
Sång:Moi(Ja, jag nu igen)

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A7C2FC373705174F

Där finns en fil man kan ladda hem och lyssna på. Jag har inte gjort nånting, bara spelat in det i ett sträck så...det finns risk att gitarrspelet hackar lite. Att sjunga och spela samtidigt blir svårt så fort jag får press på mig att spela rätt. Sen har jag inte riktigt lyssnat själv heller. Men men. enjoy.
or not, suit yourself.

Vadan all denna engelska?


Känner mig också extremt lämnad utanför, jag antar att gänget inte menar det, eller...ja, men delvis är det kanske mitt fel... om jag bara kunde förstå hur.
Iförsig stod det klart från första början men... jaja, som jag skrev, i ett privat dagboksinlägg på helgon så...ingen har läst det... men ...:Vi talar väl ett annat språk. säger jag.

Well...that'll do


trodde jag gjorde rätt när jag startade min nya blogg http://bilderavmig.blogspot.com/
eller ny är den väl inte. bara relativt oanvänd.
we'll see

2 kommentarer:

Eligin sa...

Förlåt. förlåt. Snälla, jag gör vad som helst för att vi ska kunna ordna upp det här.

Eligin sa...

Jag hoppas att du kan förstå mig nu. Jag har sagt vad jag kunnat. Och jag hoppas att du kan förlåta det. Och jag hoppas att du mådde bättre också. Jag hoppas att allt är bra. bättre iallafall.