lördag 1 juli 2006

ICE...tror jag inte på

Jag gillar inte ICE.
Inte alls. kanske för att det var dåligt med folk där..men troligen på grund av musiken. Och bartendern! glöm inte bartendern!
Jag hatar när folk tror att de känner mig när de aldrig sett mig förr.

Det tar mig tillbaka till den där gången Daniel hade glömt väskan med VÅRAN kamera i på tåget och han och jag fick ta en sväng inåt stockholm för att hämta den.
Då var det nån idiot där när jag skulle köpa cigaretter(inte till mig, för övrigt)
och jag går fram till disken och säger:"Har du ett litet paket marlboro?"
Och han svarar:"Japp, light då förståss"
"NEJ. jag sa den vanliga" Svarar jag argt och tänker inom mig:"Jävla gubbe, komma här och tro att han vet vad jag vill ha utan att ens NÅNSIN ha träffat mig förut. Fan dig"
Precis så var det.

Äckelgubbe.

Ja, igår var situationen lite liknande, en dum bartender står och säljer saker i baren(som en bartender gör)
Och jag går dit...Såhär ser typ konversationen ut:
Jag:"Jag vill ha en...sån där "Very Yellow"...6:a"(Den verkade god, med banancuracao i.mm)
Han: "Den är god, men jag rekommenderar nåt bättre till en tjej"
Jag: "Jaha? eh..okej vadå?"
Han: "Jag blandar till nåt annat, lita på mig"
Jag: "Men...jaha? Okej..."

(Han blandar till en drink och ger den till mig)
Jag: "Okej, vad är det i den här då?"
Han: "oops heter den. med tranbär och passionsfrukt.Den är jättegod"
Jag: "Okej...tack då"(Går därifrån och tänker"Jag har aldrig gillat tranbär, usch! TÄNK om jag varit allergisk! TÄNK OM? Då hade jag kunnat stämma honom, för han gav mig den, jag beställde den inte.Fan jag skulle ha varit allergisk. det skulle ha lärt idioten att ge kunderna drinkarna de beställer.)

Jag borde ha varit allergisk mot tranbär. men nu fick jag ju dricka upp drinken när jag betalat för den. Han ska inte tro nåt! Dumma människor som aldrig träffat mig som tror att de känner mig.

Hur som helst. Vi gick hem från ICE eftersom vi hade tråkigt till slut. Sa inget till våra vänner utan..bara gick. varför följde vi ens med?

Ja...i torsdags var vi på Dannes och spelade biljard. Tills det plötsligt kom en kille och ville spela med oss. Men det gick inte,för då tog nån annan bordet. jobbigt läge.
Vi pratade med honom och hans kompis nån halvtimme och gick sen, tydligen kom sen en fotograf och plåtade elin och mig precis när vi är på väg ut och har tagit på oss jackorna och allt. Då sa vi den åh så finfina repliken:"synd att vi inte kunde stanna längre". HAH.

Killarna som vi pratat med sa tydligen "Var är tvillingarna?" de blev uppenbarligen då också fotade av samma kille som för övrigt tog kort för dinstad.nu

Ja..här är vi iallafall. Oh igår kom för övrigt våra förädrar tillbaks till huset. so there you know.
Imorrn ska vi till stranden...hm. undrar om man ska ringa Daniel och fråga om han vill med...Han gillar ju att sola. fast..jea...we'll see if he can. Jag ringer dig alltså imorgon Häggblom.


Nästa vecka går vi till Rolling så man får dansa i
schlagerbaren

2 kommentarer:

Eligin sa...

we'll go to Rolling!
Vi måste få dansa lite.

Jimmy sa...

Tranbär som är så gott ju! :)