lördag 15 juli 2006

Lokal Remake, jaså.

Upptäckte just idag, eller mer snarare igår eftersom klockan faktiskt passerat tolvstrecket redan i natt och klockan är mer närmare tio över tre. (PÅ NATTEN) ja varje fall så upptäckte jag att filmen "Danne och Sandra" numera nte är särskilt svår att komma över. uppenbarligen kan man bara råka trilla över filmen. hmm.
Upptäckte det när min kära gamla lilla vän Johanna som jag råkade träffa på vid bussen mot Torshälla tidigare sa helt plötsligt bara: "Jag har sett en film som heter "Danne och Sandra", där var ju du med!"
Och jag tänkte "VA? hur kan du veta om den?"
Och sen, ja, på nåt sätt trillade hon väl över den på internet, med tanke på att man liksom bara behöver söka på "Danne och Sandra" och sen gå in på sandvikens kommuns filmarkiv så finns den där. I halvkass kvalitet. Inte som MIN film, som är en dvd. Men men, jag är ju med i den, jag måste ju ha en riktig film hallå!
Hur som helst, se den. Den är wonderful. eller.EXTREMT rolig iallafall.
Tycker jag. Sandvikenmålet är ju såååå bra.

hehe.

Sitter för övrigt hemma hos Daniel just nu, med MIN egen dator.(som jag iförsig har med hit för att jag liksom vill) vi har just kommit tillbaka från ett nattdopp uppe vid solvik, där vi också drack kaffe, åt kakor och marchmallows och drack x-cider. Åh vad intressant.
Hmm... och det börjar bli sent.
Undrar om Winnerbäckkonserten var bra förresten.
Elin var ju där förut. Hon kommer hem imorgon, då ska vi ut på kvällen.
Det ska bli kul.

http://www.sandviken.se/kommun/omsandviken/webbtv/filmarkiv.4.1dacb2b1077b34baae80008016.html

Ja, där fanns alltså länken till Danne och Sandrafilmen. "Historien förvillande lik musikalen Grease". Ja, bara leta sig neråt så finns den.
Det är väl bara bra om fler ser den, den är ju liksom kul.

Okej, nu ska jag gå och lägga mig.

3 kommentarer:

Daniel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Daniel sa...

Det var faktiskt MARÄNGER din hagga!

Frida T sa...

EN GUUUUUUUD(bildligt, jag tror inte på gud)Gah, samma jäkla grej. bägge tå är vita fluffgrejer