torsdag 11 september 2008

Bye bye Blondie

Så nu har jag tagit bort eländet. Det blonda håret alltså. det som fick hänga med hela sommaren men nu är det borta.

Och faktiskt, sen folk börjat se mig med mörkt hår igen så har jag inte hört annat än hur bra jag passar i mörkt hår. (Bättre än i blont... har jag också hört några gånger) Varför var det ingen som sa något när jag faktiskt var blond? Kanske något i stil med:"Njae... jag vet inte om blont is the way for you..." eller :"Nej Frida, du passar bättre i mörkt hår." Okej, det vet väl jag också att det inte är någon som skulle gå fram och säga "Fy vad ful du är". Men på ett trevligare sätt kunde man väl ändå kanske säga ... ja just det där med att det var bättre brunt. jag vet inte. Varför gör inte folk det?

Jag menar att jag har ju ändå varit blond sen den 23 juni. (typ, även om det då var mest rödblont) Två månader alltså. även om det känns mycket längre.

Men men, nu är jag ju brunhårig igen. det roliga är att jag faktiskt köpte en färg som hette "Gyllene askblond". jag kan säga att det inte direkt ser varken gyllene eller askblont ut. Men...det blev mörkt iallafall.

Men det är ändå rätt kul. endel av mina nya bekantskaper på chalmers har ju aldrig sett mig i nåt annat än blont(Iallafall inte som de minns) FestU-Frodo blev nästan lite rädd när jag plötsligt utan förvarning började prata med honom. Han trodde ju att jag var någon random tjej som bara tagit mig ner på torget.

Okej. bilder. Sista bilden av mig som blond. (Cred CFFC) bilden som ska upp på PU-hemsidan. Och så första bilden av mig som brunhårig. (Hemma i lägenheten med en strejkande hy.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

du är fortfarande mycket söt. PUs

Anonym sa...

MEN JAG SA JU DET FLERA GÅNGER! Åtminstone en gång. jag sa att du var fin i blont men du passade bättre i mörkare.
Gah, Människor.

/Elin (orka logga in)

Eligin sa...

Var du sådär gul i håret som på bilden?

Mellon sa...

Frida jag kommenterade visst att du passade bättre i det mörkare håret som du hade innan/i början av sommaren än i det blonda! Nu känner jag mig nästan lite sårad ;-(

PUss!
Spånken