torsdag 29 juni 2006

Vit chokladlatte

För att beskriva tidens situation:
Sittande i sängen vid en laptop vars internet ÄNTLIGEN har börjat fungera igen, utan riktig kvällsmat i magen och en omänsklig längtan efter en kaffe latte med vit chokladsmak som den där underbart goda jag fick igår när jag fikade med Daniel på Waynes.

Precis så känner jag mig just nu. Elin och jag orkade inte laga mat, inte heller var vi hungriga, så vid nio på kvällen bestämde vi oss bara för att "nu går vi och tar en macka istället" och klarade oss fint med det.
Dessutom har nu "simpson-tv-rallyt" börjat, att se på det programmet gör mig trött. så kul är det inte ens att se ett gäng gula tecknade typer som ALLTID åker på semester och ALLTID gör nåt idiotiskt och korkat som att till exempel hamna i fängelse, eller bli bortrövade av motorcyklister.(VEM BLIR DET NÅNSIN?) Och varför har hälften blått hår? Och varför blir blått hår brunt när man plattar det?

En av alla i-landsfrågor som söker svar. Folk i länder utan TV ställer minsann inte de frågorna. nejdå! där är det istället frågor om...hmm. jag måste uppdatera mig.
Varje gång det har hänt nåt och pratar om det frågar jag alltid: "Vadå? var har hänt?"
och får alltid samma svar: "Tittar du ALDRIG på nyheterna?"

Då kan vi ju lägga till att"Neej... det gör jag inte" And that's it. jag håller mig inte uppdaterad, jag är otroligt oallmänbildad när det kommer till nutiden.
Och mycket annat också, Till exempel får jag ALDRIG nånting rätt på TP. därför förlorar jag alltid.
Ikväll skulle vi ha gått ut på rolling men Daniel den mesen blev sjuk och fick feber(okej, det är lite synd om honom men han får faktiskt skylla sig själv när han går ut mitt i natten i ösregn utan kläder, utan kläder för daniel verkar för övrigt betyda "T-shirt och byxor" enligt han själv. Jaha jaha, det här var ju intressant..vad är i såna fall påklädd?)

Och för att berätta om nåt helt annat, imorgon åker Kattis till mitt favoritland framför alla: FRANKRIKE My beloved country.Som jag inte är född i, nej, jag bara råkar gilla franska,Frankrike och fransmän, och franska affärer. Mode alltså.
So...Tio dagar är hon där, sen hoppas och ser jag fram emot en fika dä jag får höra allt om hennes resa till detta underbara land. Oh vad jag älskar frankrike. JAG måste åka dit nån gång igen snart, det var så länge sen...
Men... utan pengar..kommer man inte långt.
Istället får jag åka på Arvikafestivalen i juli, hoppas jag, om inte alla biljetter är slut. Kan en festival bli slutsåld? well well, we'll see. Jag ska kolla upp det där.

Parentes: Oh, vad jag ser lycklig ut med min vita choklad-latte

1 kommentar:

Daniel sa...

Påklädd betyder "jacka och en tjock stickig ful jägar-ylletröja" okej:P

dessuto tog jag den där bilden på dig alltså egentligen borde det ju stå Daniel h i hörnet. men jag en storsint människa så jag bryr mig inte:P