tisdag 15 augusti 2006

Tack

Tacka gud för Annelie(Om nu Gud fanns, vilket han förståss inte gör och det vet vi alla)
Jag hoppas att jag alltid kan finnas där för dig som du finns för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, min vän. Jag är lycklig som har dig i mitt liv.

Igår , eller snarare i natt pratade jag med Pierre på telefon, i fyrtio minuter eller nåt sånt, tror han sa det. Han är så söt när han pratar med mig, man kan inte hjälpa att bli helt varm inombords. i varje fall inte jag.

Idag följde Annelie mig till mitt kära arbete IP för att lämna av mina arbetstider till chefen. Så att jag får någon lön. och sen ut på stan för att se hennes syster klippa håret. ja, sen hem igen förståss.
Annelies pojkvän Ken kom förbi igårkväll. eller snarare i går natt. han promenerade hit i regnet klockan ett på natten. haha. jaja, bättre än att gå hela vägen till skiftinge kan man i allafall säga.
Han har nu fixat mina efterlängtade disneyfilmer som jag har saknat så mycket. Ringaren i notreDame 2 är en höjdarfilm...eller inte, okej, men den är ju kul att se...liksom.
Nu börjar mina OC-avsnitt gå mot sitt slut. bara tre kvar.
Vad ska jag nu säga att jag gör varje gång nån ringer och frågar?
ska jag börja spela Betapet igen som ett annat fån?
som jag vet att jag är, men ändå.

Okej, jag är sjuk. jag vet. Jag har nu färgat håret igen, Eller Elin har färgat mitt hår. jag är inte helt säker men färgen hette blueberry även om jag tycker att den liknar vilken annan halvlila färg som helst. jaja, håret är mörkare igen i allafall. snart är det väl svart igen, som vanligt, om jag inte kan undvika det.
Vilket jag kan. förståss.

Och ja, Daniel, jag kommer ihåg dina cigaretter. I hope.


Jag hoppas att jag kommer över det här. det borde vara så enkelt? varför är det inte det?

1 kommentar:

Daniel sa...

gudarna kommer att hylla dig om du kommer ihåg denna gudagåva