måndag 11 december 2006

En mycket märklig vinter

Tro mig, om allt verkligen vore i Svart och Vitt skulle ingen nånsin ha det här problemet.
Igår var Lucia i Kattlunds och i Hablingbo.
Och glögg och pepparkakor hos FolkmusikMarkus och Marie.
Och så jag med ett par bilnycklar i handen som efter en timme helst ville tillbaka och göra klart inför imorgon.
Alltså idag.
Idag är dagen D. Idag är dagen då jag ska prata med LinjeledarMats och förhoppningsvis få något vettigt sagt om min framtid här.
Nu klockan nio ska sångprofilen öva inför julkonserten nästa vecka. Jag slipper, för jag är ändå inte här den 20:e december.
Men när jag lämnade villan klockan 20 över åtta i morse hade varken Daniel eller Moa klivit upp än. Jag försökte berätta det för Daniel, men han verkade inte höra. Jag antar att han har sin anledning.

Mitt högra pekfinger värker sen jag brände mig på plattången då jag försökte göra lockar igår. Jag gav alltså upp. Mitt vänstra värker sen jag råkade få en sticka ungefär en halv centimeter in i fingret igår när jag satt längst bak i kyrkan efter "ej upplysta gårdar" och väntade på att konserten skulle ta slut.

I morse tänkte jag gå upp redan klockan 7 men valde att vänta och tog mig upp 20 minuter senare. Tvättar håret, sätter mig framför tv:n och kollar på nåt dumt tecknat barnprogram och gör mig klar för att springa iväg.
Just, jag tänkte springa i morse, det gjorde jag också. En liten runda, eftersom det blåste alldeles för mycket för en lång, och jag hade inga vantar på mig så det... var kallt.

Fortfarande ingen snö, men gräset är så grönt att det inte gör mig så mycket.
Hade det varit snö hade det varit så mycket kallare. Men troligen rätt mycket ljusare.

Bild blir nästa gång...när jag laddat upp bilderna från lucia.
(ja, och bilden på mig från Jespers bröllop.)

1 kommentar:

Eligin sa...

Kan du skicka mig bilderna från bröllopet!! My God!