fredag 21 september 2007

Vägra bry sig

Jag läste i Daniels blogg om var gränsen går för hur mycket man kan berätta på sin blogg och hur personlig man kan vara. Jag börjar väl känna mig lite väl personlig när det börjar handla om mensskydd och preventivmedel(Även om just preventivmedel är extremt intressant) Där ungefär brukar jag själv tycka att det går för långt. Själv bryr jag mig liksom inte överdrivet mycket om vad folk får reda på. Inte om någon okänd läser eller kanske någon som jag en gång känt. Nej, sånt bryr jag mig inte om. och precis som jag sa i tidningen (gotlands Allehanda januari 2007) så är det helt upp till andra om de känner för att läsa, jag bryr mig inte överdrivet.

Men som idag, när jag fått veta något om en kär vän, ja, eller två snarare. Så blir jag lite fundersam. Aldrig i livet att jag hänger ut dessa personer här. Aldrig i livet. Snarare ska jag se hur jag kan hjälpa. Bara så att du vet. jag finns här, ring. Eller så ringer jag, närhelst du har tid.

Idag skulle jag ha pluggat och sen gått ut på kvällen på en s.k Spritfest på chalmers. pluggandet blev inställd på grund av ett enormt paket levererat av dhl-killar klockan tio på morgonen. Paketet innehöll våran nya TV! hah, den kommer Pierre sitta och spela sina dataspel på många gånger då han egentligen borde plugga. I just know it. Men väggfästet vi köpte klarade vi hur som helst inte att få upp på väggen, så nu har vi fem jättelika hål i betongväggen som vi får spackla över förr eller senare. heh.

Men då inget pluggande blev gjort känns det korkat att åka på spritfesten så jag åker bara dit för att låna mikrofoner och sen be om ursäkt till Mia.(Jag undrar hur många gånger jag bangat ur nu....? Usch, jag måste sååå sluta med det..dum dum dum)
Ja, nu har jag faktiskt gjort en del av vad jag skulle göra. Jag har plockat ut ett gäng ljud på synten, jag har skaffat fram mikrofon och mixer, och jag har börjat på ett litet flöjttema(Inte för att det gick så bra, det var jobbigare än jag trodde)

Igår var det kaps förresten. Jag har nu två revanchmatcher förutbestämda.(Ni vågar aldrig möta en missiktande looser som mig igen, men ändå...) (Missiktande: Nån som inte kan sikta)

Såå...nu ska jag promenera tillbaka till soffan(Typ två steg) läsa lite i min franskabok och spela lite på min gitarr. Vi hörs en annan dag. Pierre sa att det skulle bli tidigt för honom ikväll. Jag gissar på att han ramlar in här om sisådär tre-fyra timmar. Men... ja, vad vet jag?

4 kommentarer:

Eligin sa...

What in gods name are you wearing???? OH MY GOD!!!!


Är det Pierres tröja?? säg som det är!! Och ta av den!

Frida T sa...

Redan gjort. Jag hade den bara en dag när jag var sjuk och mådde halvdant.

Eligin sa...

så det var Pierres tröja?? och kan du inte svara i min blogg istället eller via mail så jag ser svaret och inte måste gå in här för att kolla?

Frida T sa...

hmm...jo, det borde jag kunna göra.