onsdag 5 september 2007

Uschligt dåligt med uppdateringar

Ja ja, jag vet, jag vet.
Men nu är det såhär att vi är mitt i inflyttningen av en ny lägenhet och jag försöker på något sätt klara av att börja plugga till Franskalektionerna. För det gör jag inte. jag är SEEG.

Jag ska ta och fotografera den nya lägenheten så snart som vi kommit lite i ordning, idag, om ett par timmar ska vi först flytta över alla Pierres grejer, sen ska vi försöka bli av med "Kartongstan" som bildats här i vardagsrummet/köket.
Jag funderar på att gå ner och handla innan Pierre vaknar, dock så vet jag att klockan i sovrummet kommer börja tjuta klockan tio. Alltså om fyra minuter. Så då blir det bara för stackars sömnige Pierre att hitta avstängningsknappen. Jag är väldigt nyfiken på hur det kommer att gå, kanske ska jag tillochmed ställa mig i dörröppningen och titta på (skadeglädjen, den enda sanna glädjen). Min nyblivne Sambo är nämligen väldigt morgontrött, det märker jag som inte är alls särskilt trött på morgonen utan snarare somnar på kvällen mitt i kollandet på en film och sen knappt orkar gå upp och borsta tänderna och lägga mig i sängen.
Men iallafall, morgontröttheten alltså, jag får klaga på honom sjutton gånger och inte ens då händer något alls. Sen säger jag att jag går upp och gör frukost, då ligger han kvar fast jag tror ändå att han kommer upp alldeles strax och hjälper till. Det gör han inte. Istället får jag gå tillbaka när jag är klar och väcka honom.

Nu ringer klockan. Pierre vet inte hur man stänger av den. Himla roligt.

Nu insåg han det nog, för ljudet slutade. (det kan hända att han bara snoozade, då startar det snart igen. )
Och som jag trodde så ligger han ännu kvar. Hmm.. ska kanske gå och ropa på honom. Trots att jag inte har några lektioner och han har möte först vid tolv. haha.
Nej, nu ska jag duscha och sen gå ner till Willys Hemma och köpa lite mat.
Och vårat internet har PRECIS idag börjat funka. jaja, det gick iallafall snabbare än det gör för Elin och Emil där borta i sundsvall. två veckors boende och ännu inget internet, vi har inte ens fått hit alla grejer än och har sovit här två nätter.

3 kommentarer:

Söte Sambon sa...

Aj! Du trampade mig på stortån med dina stilettklackar! Puss

Daniel sa...

comviq (dunk dunk dunk)

Eligin sa...

vi fick faktiskt internet i onsdags! dah.