söndag 17 februari 2008

Förbättring?

Det är inte så mycket skillnad. Jag visar mig under inga omständigheter som helst utanför dörren. Dock har svullnaden gått ner så nu ser jag inte nyopererad ut längre. Nu ser det bara ut som om jag blivit misshandlad och hårt slagen på käften.
Och de där jävla sårskorporna!
Om inte huden är okej (Okej= definierat: utan sårskorpor så att det går att sminka över)imorgon kväll kommer jag tvingas att sjukskriva mig på tisdag. Man kan ju inte se ut som ett misshandlat offer när man ska se trevlig ut och servera på restaurang?
Ja... jag funderar alltså allvarligt på att bli muslim för två dagar eller så då jag kan visa mig bland folk och låtsas att jag bara är muslim. ja...eller nåt.

Idag åkte Pierre rätt tidigt för sökningarna till HÄKS. tänka sig. Snart är några av Asparna Häksare. Jag försöker att inte lägga mig i, men jag är faktiskt himla nyfiken på hur det blir ikväll.

Och igår hände något som inte hänt på år och dar. Jag MISSADE Melodifestivalen! Jag glömde helt bort att den var så jag var tvungen att se på reprisen idag. Okej, Sanna Nielsen var ju faktiskt bäst. helt klart. låten var jättebra. Carola och Johnson tycker jag bara är kul för att det är han.. och hon. Låten kunde varit bättre...men den är inte kass.
Sen... Why oh why sjunger folk på ryska i en svensk melodifestival? Jag vägrar tycka om det om de inte kan hålla sig till svenska eller engelska. Jag vägrar. Bara för det ska jag ställa upp och sjunga på... latin! Bara för att jag kan.(Nja...jag kan inte latin. Bara salmo salar. Det betyder lax.)

Fortfarande ingen bild. Jag vägrar som sagt visa mig utanför dörren. Jag kan ju knappt ge min sambo en puss då det gör så himla ont varje gång man rör läppen...åh varför skulle jag ramla!!?

Dagens mantra: "Varför skulle jag ramla, varför,varför? Varför skulle jag ramla, varför?"
Dagens sysselsättning: Sova, Spela Guitar Hero och se på will & grace.
Dagens klädsel: vita mysbyxor och svartgrårandig top.
Dagens mat: Tonfisksallad. Och en pomelo.

1 kommentar:

Elin sa...

Jag har missat den två dagar i rad. Jag gillar inte den här dumma pokerveckan! Nu är den äntligen slut tack och lov och jag får SOVA!