söndag 27 april 2008

Grattis mig!

Tänkte bara hälsa alla att jag fyller 22 år idag. Och att jag är särskilt överlycklig över att äntligen fått hit min cykel, och min sekretär(Och därmed blev vi av med Pierres jättestora skrivbord så att vi äntligen har lite plats i vardagsrummet) och Mammas och Pappas gamla espressomaskin som jag ännu inte lärt mig använda, men...tänkte lära mig imorgon. Japp, det ska jag.
Ungefär som på bilden ser den ut. Ja, ganska exakt faktiskt. Lite äldre bara.

Jag köpte faktiskt speciellt espressokaffe i en liten kaffe&the-butik idag ute i Haga. Och malabarkaffe på halvkilo som jag tycker så mycket om. Jo, jag vet att Elin undrade över Pierres födelsedagspresent. Jag var faktiskt väldigt förvånad, jag har nämligen inte riktigt uppenbart sagt något till honom. Och jag har aldrig sett honom handla något. (Rent ut sagt var jag nästan lite orolig att han skulle glömma bort det...Eller skjuta upp det tills det blev försent...Bara lite) Men sen när han började prata om hemligheter sisådär en halv vecka innan så blev jag istället himla nyfiken. Men, till saken. Det är en jättefin datorväska till min laptop!

Här är en bild jag fann på internet, precis sådär ser den ut. Nu måste jag bara komma på ett tillfälle då jag kan ta med mig min dator någonstans så jag kan använda den! Det kanske är dags att ta sig en sväng till biblioteket och plugga igen.... kanske.

Utöver det, så ska jag berätta om symaskinen som jag tänkte plocka upp och lära mig ungefär nu. Och min nya tjocka kudde som kan ta över alla andra kuddars funktioner(Ja, jag har nästan förvandlats till Moa och har numera tusentals kuddar i sovrummet). Fast bara två andra är sovkuddar, de andra är prydnader, precis som Moas. Okej, nu ska detta pryltjat sluta, det här börjar ju nästan likna en modeblogg. (Haha) Och modebloggerskor ser vi fullt av på glamour.se så det räcker. Såg att det var dags för lunchservering imorgon. Trevligt, det betyder att man får sluta tidigt. Godnatt! Jag ska nu testa symaskinen.

Kanske ska man cykla till skolan imorgon? Undrar hur lång tid det tar....

För övrigt undrar jag hur det gick för Elin att ta sig hem till Sundsvall ikväll. Hoppas det gick bra nu så att hon får sova lite innan sitt jobb. Resan upp lär ju inte ha varit nån picknick.70 mil liksom. på en dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den är ju helt fantastisk :D Väskan alltså! Maskinen har jag redan sett..

Gaah jag är så himla nervös! Jag kommer ringa till dig lite då och då.. jag kommer säga "Men Frida är jag tillräckligt bra?!" då svarar du "Ja!" då kommer jag nog säga "men du säger ju bara så för att jag skrev det till dig" då svarar du "NEJ! verkligen inte"

Okej :P

Anonym sa...

ja, nu åkte ju inte jag hela vägen till sundsvall på söndagen. jag väntade till måndag så jag fick inte sova alls innan jobbet. damn.

//Elin