söndag 18 maj 2008

vad nu då?

Vad ska jag nu berätta som ni inte hört förut?
ja..vi kan ju börja med... hmm.. vart?
Ja. helgen 26-27 april var föräldrarna och Elin här. det var trevligt och familjärt födelsedagsfirande. Till exempel var vi på Casino Cosmopol och hälsade på. Dock kände jag mig lite övervakad. det var nämligen så att varken Elin eller jag fick spela(jag gjorde praktik och hon jobbar ju där, fast i sundsvall) så därför verkade det som om att så snart man stod för nära en maskin eller ett spel något för länge så stod snart en lång kostymklädd man precis intill. Det blev lite läskigt i längden så jag försökte gå så långt ifrån spelen som möjligt. det var lättast så.
(Jag kan för övrigt nämna att jag är lite smått distraherad i mitt berättande då Pierre ser på superkrigsfilm med skjutande och explosioner hela tiden... det blir ju lite störande i längden)

Veckan därefter kom Staffan och Therese på besök inför cortègen och valborgskalaset på Chalmers. Det var faktiskt himla kul med lite folk här ett tag. då var också intervjuerna till PU. och numera säger jag "YES! jag blev musikchef!" och hoppar lite högt upp i luften.

Sen... veckan efter det (9-12 maj för att vara exakt,) var Daniel i stan. (Plus gamla klasskamraten Maria som kom med sin klasskamrat för att göra ett projektarbete med Moa)Vi hade faktiskt riktigt trevligt, även om vi trott att vi skulle hinna få umgås lite mer med Maria och Moa. Men de hade så mycket att göra att vi fick roa oss själva. Vi solade en dag, på saltholmen, då jag helt säker på att jag aldrig någonsin skulle bli brun eller bränd. Så till en början vägrade jag smörja in mig. Sen gav jag mig då jag insåg att det blev himla varmt. Men jag blev bränd ändå. förståss.
fast bara lite.

Daniel däremot är redan kanarieöbrun, förmodligen redan från sommaren efter sjuan då han blev pepparkakan med hela göksten. Tänk om det var lika enkelt för andra.
Pierre behöver också bara visa sig i solen så syns det att han är chilenare och blir urbrun direkt.
(Nu är det någon som slår på nån tjej och skriker med skotsk dialekt på varann. Intressant film Pierre ser på... inte. jag blir rädd. Och brödet i ugnen ser helt okej ut. Inte glömma det nu. Nu dansar de. Och ägnar sig åt extremsporter.)

Sen den 13:e var det inval i PU och jag blev "full"...och mindes knappt ett dugg. men... tydligen gick det bra ändå. jag blev utklädd till kanin om det ger någon en indikation om situationen.

(mysigt, en kille blev grillad levande i filmen. på tal om solning tidigare..heh...himla trevligt...not... jag blir lite illamående måste jag berätta nu)

Torsdag och min sista dag på Cosmopol. hem gick jag med massor av grejer i tre cosmopolpåsar. Jag försökte ringa Pierre men han tyckte inte att han kunde ta sig till stan och möta mig. tusan. så jag fick bära hem mina tunga grejer helt själv. attans. Men det var trevligt med sakerna. det var också totalt oväntat:)men trevligt.
Så blev det fredag den 16:e och tackkalas. gratis öl och mat.(och cider) bounding med det nya PU... och ja, det var trevligt. jättekul. jag kan inte riktigt uttrycka mig, men, det talar för ett roligt år som kommer. om jag bara kommer in på skolan så.

(nu blev brödet klart. jag ska få Pierre att pausa den hemska filmen och hjälpa mig med uppskärandet. Sen kan jag lägga mig. tidig morgon imorgon. som vanligt.)
Fast ni har väl hört allt det här förut? Men jag har väl inte berättat att jag såg en toyotaballong som åkte förbi huset? Det var väl trevligt? Och en till också. Med något annat reklambudskap som jag har lite svårt att läsa från bilden. Alla dessa bilder råkade jag för övrigt radera med hjälp av det usla googleprogrammet Picasa. hur vet jag inte. Men Pierre fixade tillbaka dem tillslut....efter mycket om och men. yay.
Ursäkta det röriga upplägget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej du din skurk=)

Kan du skicka bilderna ifrån beachen på mig :P

Har du fått bilderna på sandmonstret?