söndag 7 juni 2009

Tema Svartvitt

Jag sitter där och ser på film, och så tänker jag: "Fototriss, det var ett tag sen jag var med där nu.... Ska vi se om det är något jag vill vara med på?" Mitt val är en bild från nyss, en bild från några dagar sedan och en bild från länge, länge sedan...


1. Jag satt under filmen och ritade lite. I blyerts förståss. Där har vi, en svartvit teckning fotograferad till en svartvit bild. Man kan till och med se konturerna av ett öga bakom bilden. Dock dög inte det ögat, därför suddades det ut.

2. Jag och Daniel promenerade från redbergsplatsen till Kviberg, därute ligger förmodligen Göteborgs största kyrkogård, förmodligen iallafall. Många gravplatser såg ut så här, en liten svartvit skylt som talade om att folk hade slutat ta hand om den här gravplatsen nu. Man känner sig lite oviktig när man ser sådant..

3. Jag älskar den här bilden, det var ett par år sedan jag tog den nu. Jag var på besök och såg den här skylten. Jag gillar den, jag vet inte varför.
Det blir kanske fler jättenya bilder nästa vecka. Nu när sommaren är här har man plötsligt så mycket mer tid, inte sant?
Se fler bilder här.

6 kommentarer:

Marie Höglund sa...

En fin "bred" triss i svart och vitt. Du tecknar bra :-)

Frida sa...

Tack så mycket, det var ju roligt att höra:)

foto CHIP sa...

Min favorit blir din teckning - jättefin!
Men jag håller med dig om den sista - man stannar upp inför den bbilden :)

lilalili sa...

Vilken fin teckning! Jag tycker mycket om den. Och din sista bild får mig verkligen att tänka efter när jag hörde tystnad sist ;)
Ha en skön söndag! Kramis

Majsan sa...

Verkligen en bredd på trissen. Klart mina favoriter så här långt!

Jah Hollis sa...

Fina trissbilder och den nedersta, den med skylten, är en vinnare den här veckan.