lördag 18 november 2006

Internet är fantastiskt, inte sant? Jag fick en knäpp..(Ja, det betyder att jag aldrig kom iväg och övade) Dålig självdisiplin... Så jag lade upp ett par filmer som jag...filmat nån gång.

http://download.yousendit.com/D52CFFE65A83B008

Handlar om en gång jag och Daniel gjorde kundvagnskuppen. Då vi tog en kundvagn och filmade filmer. Just precis den, ja. Den filmen som man får hem om man trycker på den länken ovanför(Ja, just det, den länken varar bara i en vecka, bara så att alla vet) är just den som jag i ett tidigare bloggmeddelande skrev som en replikväxling...den är rätt trevlig.. vi hade kul när vi åkte runt med den iallafall.

http://www.geocities.com/lesmiserabl2/MOV04033.MPG
Och om denna länken funkar, vilket det är möjligt att den inte gör, så leder den till en annan av kundvagnskuppsfilmerna. Det här är nämligen den då vi första gången testar att skicka iväg kundvagnen för en backe. ingen stor backe(No shit sherlock, gotland är platt. utom visby), men ändå.

http://www.geocities.com/lesmiserabl2/MOV03392.MPG
Eh....Den första resan mot gotland inför skolstarten... Vi har nu väntat på båten i...20 minuter kanske och är lite trötta. så vi sjunger på "Boten Anna" hälsosamt.

http://www.geocities.com/lesmiserabl2/MOV03391.MPG
Vi väntar fortfarande på båten. Jag filmar backspegeln.Eller sminkspegeln..eller vad är den där spegeln för något? I don't know.

http://download.yousendit.com/247DC34136E84161
Ännu en länk som bara varar i sju dagar. En vecka alltså. Det här är från lunchkonserten för några veckor sen då jag och Sebbe sjöng/spelade låten "Kom änglar" av Lars winnerbäck. Seriösare alltså. hmmm. Alltid nåt


Okej, det får räcka för idag. Ha så kul.

För övrigt...mindes när jag hade rött hår i topparna..såg ut typ sådär. eller precis sådär, med tanke på att det är en bild från då. Intressant..för mig. Nån gång ska jag göra en historia om hur mitt hår sett ut genom åren. om jag kan minnas. och har bildbevis. Möjligt.

Inga kommentarer: