tisdag 22 februari 2011

Tapeter, tapeter, tapeter

Egentligen borde jag kanske sluta köpa tulpaner, men de ser så himla trevliga ut när de står där på tv-bänken. Just de här köpte jag på Lidl, som hade ett extra lågt pris på tulpaner. gissningsvis eftersom de inte direkt var knoppar längre. 

Idag var jag och Pierre nere bostadskontoret för att kolla upp om huruvida den väggen på bilden ska tapetseras eller inte. Vår bovärd hade nämligen sagt något om att den väggen ALLTID ska vara vit, vilket vi ju förstås ser att den inte är.

Så, vi gick ner och frågade om han kanske tänkte på garderoberna, och inte väggen, för det är ju klart att de ska vara vita. Hur som, det gjorde han inte. Han menar den tydligt orangea väggen ovanför. Den ska alltid vara vit. Vi kanske får påminna målaren, men den SKA vara vit. 

Dock får vi måla den i en annan färg, så länge vi målar tillbaka när vi flyttar. 
Själv börjar jag så smått vänja mig vid den orangea väggen. Den är inte så snygg, visst - Men jag börjar bli van vid att se den. och den ser trevlig ut på bild. Som på bilden på min gitarr. Dock så skär den sig med mina rosa kuddar, men det har jag bestämt mig för att inte se.

2 kommentarer:

Camilla sa...

skulle vara superkul om du var med i dagens blogg! anmäl dig på länken nedan och var med och ta del av mina läsare. :)<3
http://kmill.blogg.se/2011/february/dagens-blogg-5.html

johanna sa...

har ett liknande problem här hemma i min lägenhet!, fast allting är vitt istället! Precis allting, och jag är en människa som älskar färg! Jag tog en playwood skiva som jag sedan täckte med en bit tyg över, satte upp den på väggen så fick man ju som en fondvägg! vi får inte tillåtelse att måla om här hemma så det var ju ett snabbt och enkellt sätt att fixa ny färg på väggen!. Självklart skulle man ju kunna måla skivan också!. :)


btw, jag har en frågestund lite lägre ner i min blogg, kolla gärna in den och skriv gärna ner någon fråga om du har någon :)
/ Pussmaskinen.