torsdag 20 oktober 2005

Precis, precis som vanligt

Ja...vill ni då veta hur konserten gick?
Sa jag Tjo fraiche eller creme fraiche istället för Tjo fräs??

NOPE! YES! jag gjorde det inte. okej, största anledningen till det var kanske att Erika sa "Säg absolut inte vårat trionamn nu, säg bara våra egna namn, inget annat"

Jag sa: "åh, så jag behöver inte säga tjo fraich...fräs?"
Erika säger: "Precis, säg inte det på konserten"
Jag säger: "okej." (Jublar inombords)


Konserten gick bra. 45 minuter långt, Bra musik, inga större fel. (Som märktes iallafall)
Min favorit kommer alltid att vara den där finska låten bara för att den låter så kul att lyssna på. Fast jag vägrar skriva ner den eller säga den, jag KAN INTE STAVA! inte på finska iallafall.

Imorgon är det en ny konsert. och så åker jag hem. efteråt, med båten klockan 16.00


Läste Elins dagbok. Elin, gör om det där till privat så fort du kan, du vet inte vem som hinner läsa. Fast iförsig, ALLA vet inte heller vad det handlar om. för mig var det så enkelt att se. men... ja...typen har förmodligen helgon. Ja, det vet väl du.
Jag ringer dig imorgon kväll syster. det här hade vi pratat om om vi träffades ofta som förut. Vi gjorde en liknande uppgift på musikal en gång.

Jag minns inte vad jag berättade. jag minns inte vad du berättade. men jag minns vad min grupp spelade upp. Det var den där roliga upplevelsen i Lottas liv när hon föll av en stol eller nåt sånt. Men det var inget hemskt. då spelade jag Lotta, men det var inte jobbigt, det var liksom. inte samma sak. vi berättade om jobbiga ELLER roliga saker som hade hänt.

Jag ska gå och packa. tidigt imorgon.Godnatt. Än hörs ljuden från en klarinett några rum bort och nån gitarr i rummet bredvid. och nån fiol är inte alltför långt borta.

precis som vanligt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Your blog is creative. Keep up the great work. Here's a subject that interests many - Online degree Take a look, if you have a minute. Online degree.

Daniel sa...

hmmm, jaja