onsdag 9 november 2005

Halloween har varit för ett tag sen

Okej det har varit... Eller vårat firande iallafall var i lördags då vi hade maskeradfest på redners.
Idag är det onsdag och planen är att se Wonder...nånting på tv nu för tre minuter sen. men jag tror jag måste spela lite. det är snart konsert och jag måste öva på låtarna och se om det är möjligt att spela.
We'll see... förmodligen, för nu har jag faktiskt förenklat lite så det borde gå.Åh, maskeraden förståss. det var kul. Jag var utklädd till medeltidskvinna... Inte alltför fyndigt men jag hade ju faktiskt en klänning här. så det var ingen som helst ansträngning.Det var kostymtävling också, men den vann inte jag, förståss. Nej, lite fyndigare får man väl vara för att lyckas med det.Vann gjorde... Julgranen(med belysning och allt) Det var Ulrika i våran klass, vi förstod välan det. den kostymen var bäst redan från början.

tvåa kom: "bajs" hur får man idén, säger jag bara?trea kom: nån jag inte är helt säker på vem det är, men han hade målat huvudet svartvitt. han ser ut som nån i idoljuryn också, tycker jag, men men,det har inget med saken att göra.han gör det bara. en annan sak som inte har med saken att göra så tycker han att jag är en bra konferencier. hmm..

Den här kvällen var 130kr fattigare
(minus de fem kronor som Jonas gav mig av nån anledning, ren godhet skulle jag tro. han är ju(och var) en ängel)
och fyra 5,2%cider mindre nykter än vanligt. Men klänningen är hel och ren fortfarande. inget har hänt med den.

Idag...är jag typ sjuk. inte på grund av det där, det var ju flera dagar sen, jag har bara råkat bli förkyld. men jag sitter inte på mitt rum ändå. vem orkar med det när det är så mycket att göra?
Okej, nu ska jag gå och spela. det är snart dags att ta nästa dos av echinagard. det är sjunde idag. sen får man itne ta fler på en dag tror jag....
Hmm. 7 echinagarddoser och 1 C-vitamin.Imorrn lär det väl bli 3 echinagarddoser och typ 3-4 C-vitamin.

Jag SKA blir frisk. jag hatar att vara täppt i näsan. det är jobbigt att äta och jobbigt att prata. jag kan inte leva så här. Men jag mår faktiskt bättre nu.
hejdå.Min telefon är off btw. Den bara är det.Den... väntar på ett nytt simkort som jag hoppas kommer imorgon.
Jonas sitter bakom mig och sjunger på finska blandat med "lalala". blandat. som sagt. blandat.Är inte säker på om han försöker irritera mig eller om han bara sjunger för att han har fått låten på hjärnan. okej, han har fått låten på hjärnan och så skriver han uppenbarligen ett arr.

på tal om arr. jag måste skriva ut mitt....det ligger på min egen klantiga dator...suck. då måste jag ta hit den typ sju imorgon bitti. suck. jaja.
Det klarar jag

Det står för övrigt typ samma sak i min helgondagbok.

Jag har köpt ny hårfärg. SVART igen. vad väntar ni er?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hello there, I was recently doing a search through blogs for the keyphrase how to make money with google adsense. I happened to come across yours even though it wasn't particularly related to what I searched for. I figured I wouldn't mind contributing to your blog by commenting it. I've been quite busy to work on my blog lately but I am interested in topics being generally related to what I search for. I know you may not think this is an appropriate post to your blog, however I would just like to compliment you on your blog and I wish you well in future endeavors with it,

Sincerely,

Mark

p.s. I like to take a look at other blogs to get some ideas as to how I am going to form mine. how to make money with google adsense is related to my future blog building.

Daniel sa...

BLEK HÅRET KVINNA§