torsdag 22 juni 2006

Det handlar om min sommar

Och mitt liv.

Jag till skillnad från Elin valde att nu låta mig själv få en och en halv veckas sommarlov.
Idag började jag på en ny låt som jag måste skriva upp för att få nån ordning på.
Tänkte gå upp och sno ner en av syntharna,men orkade inte så jag slutade helt enkelt istället och satte mig för att göra nåt annat.

Spela betapet.
Hmm. Jag ska INTE bli en duktig betapetspelare över sommaren, det är bara att glömma. jag måste snabbt sänka min rating. det är inte svårt, det är bara att förlora mot nån med typ rating 400. då förlorar man en 70 poäng. Jag ska göra det nån gång.
Imorgon är det torsdag, och tydligen är fredag en helgdag. vilket betyder att jag borde få min lön imorgon. hehe, klockan typ tolv(eftersom jag har bestämt mig för att ha sommarlov måste jag gå upp sent.) ska jag ta och gå till en bankomat och kolla.

Och jag ska alltså sluta spela betapet.
Igen, det har jag sagt förut.

jag har fått en uppkörningstid, så nu är det väl bara att vänta.
om tre veckor har jag körkortet, verkar det som.

om jag ska vara helt ärlig, så tror jag våra liv ser ganska lika ut ändå, även efter sommaren, trots att jag varje sommar undrar hur det kommer att vara när hösten kommer, men det ser oftast ut som vanligt.

Fast jag undrar faktiskt hur de har tänkt att klara ut det här.
Jag då?

nej jag är nöjd som jag är, har inga planer på att ändra mig. Jag är ingen av de där ofrivilliga singlarna, ingen desperat dåre som tar första bästa. För övrigt har jag nog aldrig varit kär. Jag har bara följt efter och hamnat nånstans där jag efter ett tag inser att jag gjort fel och drar mig ur, eller låter nån annan dra sig ur före mig.

Jag är en bekräftelsehora
så egentligen kanske ett förhållande skulle passa, men jag anser det vara själviskt. för själviskt.
Men om man ser killar som troféer, vart hamnar man då på den där ytlighetsbarometern?

Önskar ibland jag kunde vara som Elin, trots att hon bränner sina broar ibland alldeles för tidigt, och vill ändra saker som redan hänt, hon tänker på frågor som "om inte jag...?" . fast det förstår jag i för sig.
för egentligen, Vem gör inte det?


Åh vad skönt att vara hemma!

1 kommentar:

Jazzoholic sa...

Åh, en Frida. En ny sida av Frida. Haha, det rimmade..