måndag 26 juni 2006

Vad är det för värld?

Soo...Hela gårdagens kväll/natt början satt jag och såg på de tre sista avsnitten av LOST.jag har ju liksom missat det nu sen jag kom hem från gotland. Och efter det var man ju helt:"Oj, Världen går under och nu kommer ännu ett plan att krasha och sen kommer Jack,Sawyer och Kate att bli elaka och omvända. Varför pratar för övrigt aldrig "de andra" med flygplanskraschfolket?
OCH varför vred han på nyckeln. och varför...fick hans tjej veta? VAD HAR HON MED ALLT ATT GÖRA? suck. Och för att inte tala om ryssarna som bara pratade på ryska (eller vad det nu var) om nåt skit i nåt flygplan eller nåt.
SITTER de bara där och väntar på att nån ska vrida på nyckeln eller att det ska bli "system failure?".Varför kan de inte bara berätta allt i början så att man inte får veta en massa nya regler för programmet hela tiden? FÖRRESTEN. Locke slängde ju bara skärmen i golvet. De kunde väl för sjutton fortfarande skriva på tangentbordet och trycka på enter? Man måste väl inte SE siffrorna man skriver in? vid det laget lär väl liksom alla redan kunna siffrorna i huvudet utan större problem?

TÖNTAR!

GOD, vad jag stör mig på skiten... Det stör mig att jag ser på det. Dumma idiotprogram. Varför ser jag på det? jag vet inte, det enda goda tecknet är att jag har missat det varje onsdag sen jag kom hem. Fast nu har det väl slutat antar jag.
Jo just det, Elin och jag var och shoppade igår(Hence the headline) Och sen åkte vi iväg med en bil som saknade aircondition OCH servostyrning. (Kims mammas bil) Nej, det är inget större fel på bilen, jag gillar bilar som rör sig framåt, det räcker.

Men tillbaka till shoppingen. jag har nu för första gången i mitt liv köpt nåt från makeupstore. Känns bra, nu har jag en blush och en concealer.(Yay) Elin äger också nu en lancome-kajalpenna. Fast ingen verkar förstå det coola i situationen. I evigheter stod jag också inne på Esprit och funderade på om jag ville köpa en kjol eller inte. Till slut bestämde jag mig för att köpa den, då hade dessvärre affären stängt och vi gått därifrån för länge sen. jaja, jag åker tillbaka dit sen nån gång. Den är ju så fin! men why oh why har jag inga vettiga skor att ha till kjolar? för mig är det nämligen så att det enda man kan ha till kjolar är stövlar och stövlar hör inte sommaren till utan vintern. Soo...I have no shoes. Men kjolen är snygg, så jag åker väl tillbaka och köper den sen. köpte ett par linnen också (ett lila/svart och en turkos ginatricottop) Och ett diadem, gult och vitt, varför lär jag mig aldrig? och en sjal. till i vinter, I just love it.(grön och lila, underbar med små puffar på snören. fy vad snygg, den skulle jag ha haft denna vinter! (nej, jag har ingen bild på den, det kommer upp i höst när jag börjar använda den)

Och äntligen finns bomull i mitt liv igen. Det var på tiden att jag äntligen kom ihåg att köpa det.
När kommer för övrigt föräldrarna hem igen? Kan man undra...
Jag måste ta reda på det så att lägenheten kan städas.
Och huset ska väl dammsugas också, för det lär väl bli damm även om ingen är där.
jaja.

Och just nu ser jag på kanal sex på ett gäng idioter som är övertygade om att de blivit bortrövade av utomjordingar. Töntar. igen.

1 kommentar:

blatten sa...

Вы все такие злые, потому что беситесь с жиру и никогда ничего не теряли, кроме cникерса, не купленного в детстве мамой.