torsdag 28 september 2006

En sån där dag

Igår var ingen bra dag. Inte för mig.

Jag kände på morgonen att dagen inte skulle funka. Alls.
Det var...jobbigt. Sen hade jag just ringt vårdcentralen och fått tid för idag. Så jag låg mest och oroade mig...
Så då gick jag inte på lektionerna, jag låg inne i mitt rum och försökte sova och försökte må bättre. Huvudet värkte och jag mådde smått illa. Men mest huvudvärk som blev lite bättre efter två av Moas alvedon.(Tur att nån i huset är förutseende och har värktabletter hemma)

Så efter kören går jag hem och lägger mig efter att ha petat i mig lite lunch...MEN tror ni inte då att det blir en brandövning då mitt i allt? JO!
så jag får kliva upp, och hittar Erika som gömmer undan lite flaskor för nån typ som sprungit upp i trappen. Vi vill inte riktigt ha skolpersonal i vårt hus eftersom de då kan hitta flaskor som de inte ska se, eller affischer eller för all del kanske bortplockade brandlarm?...
Men vi går ut, sura över larmet och att man inte får sova, och lyssnar på det där urtrista pratet om säkerhetsregler och nödutgångar...
sen... SEN fick jag gå hem, sova mer och spela ceasar.
Jag gick inte på fler lektioner.

I morse var jag på vårdcentralen. Jag mår åh så mycket bättre nu. underbart. Men ändå lite smått orolig. jaja, inget jag kan göra åt det, det är iallafall okej.
linjeledarMats frågade på teorilektionen om allt stod rätt till eftersom jag varit borta, om det var något de behövde vara oroliga för. Jag sa nej och att det kommer ordna sig, jag mådde bara inte alls bra igår.
Nu har jag lugnat mig och det är okej igen.
för övrigt ska jag köpa rosenrot i Visby om ett par dagar.
Tror att jag har lite höstdepressioner ändå. Eller kanske bara e-tunasaknad.
Och Pierresaknad.

fan.

Titta här förresten vad pojken har lagt upp!
bild på Elin och mig framför ett par andra tvillingar. Hah, det är första gången jag finns på bild med andra tvillingar än mig själv och min syster.
(En av dem är tillsammans med en av Pierres vänner...vilken...vet jag inte.)

Varför blir bilderna i en systemkamera mycket bättre än digitalkameror?

Det var roligt att se iallafall.
Ungefär nu borde Daniel ha slutat sin sånglektion. Ska springa ner och se efter om han vill gå till fikat.


Dagens extremt nödvändiga info:
Sebbes gitarr ligger här bakom. känner igen min winnerbäckskiva jag lånat ut till honom. Ja, den ligger där också.

1 kommentar:

Eligin sa...

Say what?? Ceasar?JAG VILL SPELA!! Saknar dig förresten. Tur att det inte var någon fara. men det var ju visserligen det jag sa till dig.
Usch,jag mår inte så bra jag heller. Stress tror jag.
Min blogg är för övrigt uppdaterad. Read it and weep. Jag har omvärderat min blogg också. Jag menar, eftersom det ändå inte står något vettigt så kallar jag det här med för konst. Så beundra. Hoppas ni gillar skivorna jag skickat.