onsdag 21 februari 2007

Egna val

Onsdageftermiddag. tjugo minuter till middan.
Förutom att det inte är middag för mig eftersom jag inte befinner mig på skolan där middan är vid sina speciella tider. Istället är det... ja, 6 timmar och 40 minuter sen jag klev upp. Och sen dess har jag i princip legat nere i soffan på nedervåningen stirrandes på min dator samtidigt som jag druckit massor, massor med vatten. Och ett glas juice.

Och alldeles nyss såg jag en urtöntig film som jag är säker på att min mamma skulle älska, jag ska bara upp och hämta en cd-skiva så ska jag fixa den till henne. Och så börjar det mörkna så smått, det enda sättet jag märker det på är hur jag som inte haft några lampor på hela dagen plötsligt börjar märka att det är lite skumt och dunkelt i vardagsrummet.
Och i ärlighetens namn har jag fortfarande lite dåligt samvete för att jag stack från gotland så plötsligt. Jag hann ju aldrig ens städa upp och lägga tillbaka madrasserna där de skulle vara...det är liksom bara inte rätt att låta Daniel göra det.

Och min kamera har jag lämnat på mitt rum. tror jag, om inte den är ännu en av alla saker jag är säker på att jag lade ner men som jag nu inte kan hitta i packningen. Är inte det konstigt?
  • Min mandelkräm (Borta, gone, försvunnen. Och jag vet att jag plockade upp den från Daniels säng)
  • Min tandborste (Jag minns jättetydligt att jag tog den från tandborstglaset i badrummet.)

Okej, sen var det visst inget mer. ÄN.

men ändå, de där är viktiga för mig!

Nu hittade jag emellertid min lite äldre tandborste som jag glömde när jag åkte härifrån sist, och använder den. Men...jag ska köpa en ny. så snart jag bestämt att jag är frisk nog att gå utanför dörren.

Däremot, när jag åkte, faktiskt minuterna innan jag bar ner packningen nerför trapporna i villan hittade jag en t-shirt på golvet när jag snabbt lade undan tvätt som jag heller inte tyckte var rätt att lämna till Daniel att plocka undan. Den här t-shirten var inte Daniels. och inte min. Så... Älskling, jag har en sak åt dig!

1 kommentar:

Älskling sa...

Hmm... har inte märkt att jag glömt nåt.... har i alla fall inte saknat den. Men men.... Puss på dig, hoppas du är frisk typ klockan 15.50 på fredag, för då kan du och Johan(kanske även Elin) stå på perrongen och möta mig!