torsdag 15 februari 2007

Som en dröm

Okej...

som sagt. den jättedeprimerade Frida är här idag.

Fast mest för att det är musikcafé ikväll och jag inte kan vara med på grund av min dumma hals. Och möjligen också för att Gertrud idag sa att jag kanske borde göra ett halsprov och se om jag har nån infektion och kanske därmed sjukskriva mig för hela veckan och åka hem. Och förståss lite för att Pierre åkte i morse. Det är alltid jobbigt när antingen han eller jag åker... Men det börjar jag vänja mig vid.. så det ska jag klara.


Nu kanske jag borde det, bara för det.


Och i morse åkte som sagt Pierre tillbaka till Göteborg... han borde faktiskt vara framme nu!

Han ringde mig faktiskt vid halv fyra(Då var han troligen framme), men jag som tvingat iväg mig på lektion hörde ju inte det...:(
Hur som helst.Jag ringde min Mammaoch frågade henne om det var en bra eller dålig idé att sjukskriva mig veckan innan lovet. Hon verkade tycka att det kanskevar bra med tanke på att jag varit sjuk i två veckor och knappt ändå kunnat göra någonting alls.

Så frågan är om en tredje vecka är nån idé.

Fast av olika anledningar vill jag inte riktigt vara hemma. Och av andra så vill jag det.
Det är aldrig lätt när det är svårt.
Jag ska iallafall göra nånting. Jag börjar tröttna på min dumma krassliga och rossliga röst som vägrar bättre sig och den jobbiga hostan som iförsig kommer mer och mer sällan.
Det gick ju bra när Pierre var här. Men då ansträngde jag mig för att inte vara sjuk. Det var ju så mycket jag ville göra!
Okej, som jag sa. Jättedeprimerade Frida är här idag. halvdeprimerade sjuka Frida är nog här imorgon. Eller i övermorgon.

Okej, nu ska jag gå iväg till det där musikcafét. Trots att jag inte egentligen behöver. Enligt mig själv. Jag är ju inte med. To bad. Triste.
Alla hjärtans dag var jättefin. och
något att minnas för ett tag. Skumbad och choklad. och sött mousserande vin. Där
har du en jättemysig kväll.

1 kommentar:

Pierre sa...

Och tack själv för en underbar vistelse på den lilla ön i öst! Puss på ______ !