torsdag 9 juli 2009

RIKTIGT KALL ÖL

Jag hörde att Amerikanska öler inte är särskilt bra, dvs att de är ljusa och blaskiga och smakar lite grann som smutsigt vatten... Typ.
Budweiser ska tydligen vara ett exempel.

På Systembolaget idag hittade vi dock en himla rolig grej. En öl, vars etikett bytte färg när den blev kall! Det här var ju jätteroligt, så jag fick Pierre att köpa den eftersom jag inte dricker öl, och det gjorde han(Dessutom gillar han blaskiga öl, Coronalagret i PU-rummet dracks så gott som alltid upp av honom. Och han berättade nyss att han tyckte den var god, åtminstone till maten).

Självklart slängde vi in flaskan i frysen så fort som möjligt för att se vad som hände. Och den blev blå! (etiketten alltså.) Gud så roligt, låt USA komma på fler såna här idéer. Då spelar det ju ingen roll hur det smakar, så länge det är kul.
Så här står det på flaskan:
"Cold Activated bottle
When the mountains turns blue
IT'S AS COLD AS THE ROCKIES"

Och om ett par dagar åker jag hem till Eskilstuna. Mamma ringde förresten idag för att berätta att även hon hört om Daniels oro för sin planta. Den mår bra! Jag lovar!

3 kommentarer:

Eligin sa...

Ja, Daniel var noga att berätta för alla som var i närheten om denna tragedi att hans arma planta skulle lämnas ensam en hel vecka.

Frida sa...

Oh my god liksom! Den lämnas i fem dagar!

vivvi sa...

Testa gärna min cheesecake. Den är jätteenkel och smakar nästan som glass.
gottochenkelt.blogg.se