fredag 31 juli 2009

Inte många minuter

En fördel med det här sommarerbjudandet på sj är ju att man får gratis internet under hela resan. Givetvis gäller det bara på tåg som har wifi. Och större delen av min resa är ju tyvärr på ett tåg som inte har wifi.

MEN.... dessa tjugofem minuter mellan 18.00 och 18.25 så har jag ett trådlöst nätverk. Så nu är det bara att använda det så mycket som det bara går under alla de här tjugofem minuterna.
Visst är det underbart att surfa på tåget?
UNDERBART!

Egentligen är jag lite sjuk. Hela gårdagen och halva idag funderade jag på om jag verkligen skulle åka hem till Göteborg och ändå vara frisk nog att jobba imorgon. Jag är inte säker. Det hade varit enklast att bara stanna kvar i Eskilstuna ett par veckor till och sedan bara fara hem till Göteborg, packa och flytta. Det vore enkelt och bra.

Men nu blir det inte så. Jag och Pierre ska istället minutiöst planera vår flytt till Kalmar. (okej... jag ska planera minutiöst, sen kommer Pierre troligen bli tvungen att finna sig i det, stackarn.)Mest oroar jag mig för att få på allt på ett släp. Usch... jag vet ju hur himla många lådor vi har. Det är ju fasansfullt hur mycket crap vi egentligen har.

På något sätt MÅSTE jag nog se till att det MINST blir två lådor mindre att flytta med. Mat bort, böcker bort. lite husgeråd bort...kanske. Framförallt böcker och mat.

Vi får se. Men gud vad jobbigt det är att byta stad!

Och nu är det 12 minuter kvar innan ankomst till Arboga och därmed slutet på min internettid den här resan.

1 kommentar:

Eligin sa...

Vem hjälper er att flytta? Fick du mamma och pappa att hjälpa till? När flyttar ni förresten? vilket datum tänkte jag.