tisdag 27 november 2007

Finnandet av Waynes

Idag var tanken att jag skulle sitta hemma och plugga. Så var planen. Först åker pierre iväg och jag gör mig iordning för dagen. Jag börjar plugga. Så ringer Pierre:

-"Hej älskling, vad gör du?"
-"Ja... inget särskilt."
-"Kan du göra mig en jättestor tjänst?"
-"ja, det ska jag väl kunna?"
-"Ja! du kan det alltså? Kan du komma in till stan med mina skor?"
-"Va?"
-"jag har glömt mina skor till träningen... kan du det?
-"Ja, visst, det ska jag väl kunna. Jag ska bara byta byxor så kommer jag!"(Jag kom helt enkelt inte på någon undanflykt..)

Så gick det till. Så jag for in till stan. Först såg jag förresten en katt i ett träd från mitt fönster. En bild fick jag, sen försvann katten nerför trädet i en rasande fart. attans. Jag som ville ha fler bilder. Jag går ut till bussen och givetvis är bussrackarn försenad. Oh well, motion är bra så jag går mot bovallstrandsgata går för att ta nästa. Finfint går det. (jag vet att du nu väntar dig att något ska hända, men ICKE, allt gick faktiskt bra.) jag ser en sten som blivit översköljd av vatten därför hänger nu istappar därifrån(märkligt nog känns det inte så kallt) Jaja, på bussen sätter sig en kille mitt emot mig som rycker med sitt ben. DET var läskigt. människor med skumma ryck är nästan lika läskigt som min andra helt obefogade och lite väl opassande rädsla. (Du vet vilken..och om inte så vill jag inte säga det här, nån kan ju få fel idé...)Men det ÄR läskigt. jag hoppades att han skulle kliva av före mig, men ICKE. självklart sitter han kvar tills jag ska av och går även han av vid nordstan. Jag får lite panik och springer in i femman och letar upp Pierre.

Nu tycker ju inte jag att jag ska ha åkt in till stan med Pierres träningsskor helt förgäves, så han går med på en fika. Och gissa vilket café vi hittar?
WAYNES!! Äntligen!!

Waynes coffee, min kära vän, äntligen har jag funnit dig! jag ska gå dit igen sen... Jag ska bara övertala Moa att komma med med mig. Men du vet Moa, på detta waynes funkar ditt Coopkort! (Det ligger nämligen i en akademibokhandel) YAY!
Jag var så lycklig över att ha funnit detta ställe så att jag kan beställa "en mellan smaksatt latte med vit chokladsmak" och de vet inte att jag typ alltid beställer det(Ja, förutom de gånger då jag är rädd för att bli förutsägbar i Eskilstuna. Då dricker jag något annat) Det känns så fint!
Och snart är det tenta. Jag fick lite plugg gjort. Även om det mesta var för grammatiktentan...men..ja, grammatik är lättare att plugga. Och det har man dessutom i allt man gör. Den är bäst att kunna. Dessutom har jag grammatiklektion imorgon. Sen kan jag plugga för texttentan.

De ringde från PU idag och frågade om jag ville puffa. jag ska ta och kolla med Moa, men jag gissar att hon har fullt upp med sin flytt i helgen. I guess we'll see. jag tycker faktiskt att det är kul men...jag kände inte för att festa i helgen.

Och alldeles nyss skickade Daniel ett meddelande och frågade om jag ville låna hans gamla mobil så att jag kunde bespara mina stackars tummar när jag skickar meddelanden.(Min kära gamla Ericsson R13i som jag har som comviqtelefon har nämligen ingen t9-funktion). Tack åh tack säger jag bara. Det behövs.
Allt för aujourd'hui. nu ska jag eventuellt lägga mig. och läsa lite till.

Åh, har du förresten sett hur jag uppdaterat min blogglayout? Yay, säger jag bara. äntligen lite personlighet. För övrigt fick jag just det tredje meddelandet från youtube om "kom änglar-filmen". Vilka är det som kommenterar hela tiden? Trevligt hur som helst.

1 kommentar:

Daniel sa...

Jag vill också göra om min blogg!
Du får hjälpa mig när vi ses :D

min dator funkar nu, men vem vet hur länge det varar! Jag lever på hoppet.