onsdag 18 oktober 2006

Boppi/Basse/Reinfeldtdörren?

Sooo....
(Så startar i princip alla mina inlägg.) Ett tveksamt "Sooo..." eller "Okej..." Eller "jaha...". Ja, eller "Idag har varit en intressant dag" (NEJ MEN SE!! Det har det till och med varit idag)

En intressant dag har har det alltså varit idag.
Det började med att jag vaknade och kollade på klockan (Utan att slå på lyset) och gissade på 02.25 och tänkte "Bra,nu kan jag sova länge än."
Men två minuter senare ringer klockan sitt sedvanliga pip klockan sju när jag ska upp. Då blir man inte direkt lycklig. Fast jag brukar tänka att "Fint, nu har jag fem minuter på mig kliva upp innan Daniels klocka ringer." Men det har jag aldrig, för det känns alltid som om jag en halv minut efter min klocka hör Daniels. Och uppenbarligen är det så. Han berättade idag att hans klocka ringer sju så att han ska kunna somna om och ligga och störa sig på hur länge jag duschar. (Trots att han medger att jag duschar väldigt snabbt). Så detta är alltså vad jag har trott i två månaders tid. TACK DÅ HÄGGBLOM!

Jaja, jag sminkar mig iallafall och Underbara Pierre ringer(lite oväntat, han brukar inte ringa så tidigt på morgonen, men jag tycker om att han gör det). Daniel går iväg till tvättstugan och jag plockar ner Edward och RENT-affischen. Efter ett tag när jag märker att klockan är aningen mycket och Daniel inte är tillbaka än börjar jag misstänka att den Jäveln stuckit utan mig. Mycket riktigt, borta i matsalen sitter han och jag skriker lite åt honom(i all välmening förståss, han klarar sig) Jag fortsätter prata med Pierre och Sebbe kommer och tror att jag är galen(eftersom jag pratar i Handsfree) precis när luren lagts på skakar jag på en yoghurtförpackning i tron att locket sitter fast ordentligt (Man måste göra det annars kan det vara äckligt rinnig yoghurt...tycker jag), Men det gör det förståss inte (No shit sherlock. Annars hade jag väl inte berättat det. duh!) Och jag upptäcker att jag har yoghurt ÖVERALLT! I håret, på halsduken, tröjan. okej inte byxorna även om det inte hade gjort så mycket, det är träningskläder som jag ändå inte behövde ha just idag. FAN.

Väl tillbaka i tvättstugan och villan tvättar jag halsduken(för hand) och sköljer igenom håret(Ja, även det för hand. finns det andra sätt?) Ja..och byter tröja.

Igår gjorde vi för övrigt ett andra försök att se på
Fäbodjäntan förresten. Fast bara vi i villan denna gång. Snart tröttnar dock
hela huset och kvar ligger jag och Daniel som stör oss på att vi redan sett den
och stänger av datorn. Men det var igår.

Tillbaka till idag då. Körlektion. (Sång alltså)inte mycket att tala om. Lunch. Jag får ett brev där kommunen hälsar mig välkommen som nyinflyttad på gotland.(Bara två månader sent, det artar sig) Ensembleledning. jag vill VERKLIGEN inte gå dit. Jag har inte övat på att dirigera och sanningen att säga så är jag lite rädd att linjeledarmats ska bli arg och tycka att jag borde sluta på kursen(ensembleledningskursen alltså) Men samtidigt måste jag gå dit för annars är jag mer rädd att han ska tro att jag skolkar eftersom jag på nåt outgrundligt sätt rätt ofta är borta just de gångerna vi dirigerar...

Okej. Madrigalkör. LinjeledarMats verkar vara på bra humör. Det var kul. faktiskt. trevligt. (Fair phyllis I saw sitting all alone... feeding her flock ner to the mountainside. UP AND DOWN! A MYNTAS HIED!)

Middag. sedvanlig med potatisklyftor och nån köttbit/falafel(Som jag vägrar äta.Usch för falafel. Gott med majs) Det är svårt att vara vegetarian. Fast för mig är det bara en säkerhet att kunna äta vegetariskt. Egentligen bryr jag mig inte.

Sen? Ja, sen gick jag hit. Ser en knapp på tavlan(Vilket ska betyda att någon är i flygeln, men eftersom det just varit middag är jag alltid säker på att jag måste larma av), öpnnar och springer fram för att stänga av larmet. hmm.. det är av? Jag är bergsäker på att nåt är fel och larmet har glömt att gå igång. Jag tror helt enkelt inte att Linn är i huset(Ja, just det, det var hennes knapp). Men jodå, uppe i datasalen sitter hon. Jag hade fel. Erika enters the building. Hon funderar på att uppdatera sin lilla ganska meningslösa blogg men läser en kommentar hon fått från en gammal klasmedlem ifrån förra året här i Hemse och ångrar sig.

Så nu sitter jag här själv. Linn försvann också.Ikväll är det Lost, men inte i villan för där har några stackars rollspelsfantaster bestämt sig för att rollspela hela kvällen. SUCK. Istället kom jag och Sebbe överrens om Bopparve(Eller "Boppi" som jag och Daniel vill börja kalla det. Fast vi försökte ju även få folk att kalla Sebbe för Basse i början och vi vet ju hur det gick. Inte bra) Så det blir väl så ikväll.

Har jag för övrigt berättat om Reinfeldtdörren?

Jo, på insidan av toalettdörren i rektorsvillan har jag och Daniel startat ett bildgalleri med allas våran nye statsminister Fredrik Reinfeldt? Varför det, Du gillar ju inte ens moderaterna? Säger ni. Eller, jag gillar bara inte honom. Jag tycker han ser otrevlig ut. Ja...vi började som en kul grej, men vi fortsätter mest för att reta Moa. Just nu är vi uppe i Sju bilder.

Det blir för övrigt inga bilder idag i denna blogg. Jag orkade inte hämta några. håll till godo med den färggranna texten så fixar jag bilder nästa gång. Och kanske till och med en bild på dörren jag nyss berättat om

2 kommentarer:

Eligin sa...

ja, det är väl klart du fattar, du har ju skrivit texten din dumme jävel.
ursäkta. läs det med sarkasm.

Eligin sa...

alltså den här texten som jag skrev ovanför/nedanför den här.