söndag 14 januari 2007

Fia....med hutt

Japp...när jag vaknade i morse önskade jag för en sekund att jag var död när jag såg mig runt i rummet och såg ett gäng shotsglas och tomma flaskor ligga/stå lite överallt. Sen står det en hink bredvid min säng och en äcklig handduk bredvid mig...woohoo...

Sen...mådde jag fint, såg att min dator var på, blev glad och slog på ett scrubs-avsnitt och låg och kollade på det ett tag. Tills Daniel kom in och frågade hur jag mådde. Och jag mådde ju fint så han blev lite irriterad och tyckte att det hade varit rätt åt mig om jag mått dåligt. Och...eh...det hade det väl.

När jag sitter och dricker shots så märker jag inte när det är för mycket. Aldrig. Och såna kvällar brukar sluta med att jag ligger/sitter och spyr nånstans.

Okej, idag vaknade jag alltså upp med:
  • Ett jättelikt blåmärke på låret (Som jag inte vet varifrån det kommer)
  • Ett blåmärke på vardera knä (Gissningsvis från alla gånger jag ska ha ramlat i trapporna runt om på skolan)
  • En svullen fotled,vrist eller vad det nu heter(Som förmodligen är stukad. med tanke på att jag av nån anledning tog på mig högklackade stövlar att gå med. i trappor. när jag var lite väl för full)
  • Utsmetat smink i ansiktet(Det är ju liksom inte som att jag kom ihåg att ta bort det)
  • Ett rivsår på ryggen(VARIFRÅN? Jag fattar inte.)
  • Ett par röda märken på rumpan(Från min rosa slev, alias porrsleven)
  • Ännu ett blåmärke på ett finger..(Har jag slagit handen mot ett bord eller nåt?)

    Det var nog allt. Så det var min kväll. Som jag typ har glömt bort. Jag har minnesluckor. Moa och Erika har berättat för mig om det mesta...I hope.

Det börjar med att jag och Daniel kommer hem från flygeln efter att ha sett grey's anatomy i projektorn. Vi blev hemringda eftersom Henrik och Maria ville se på fäbodjäntan. DET fick de dessvärre inte göra hemma i villan eftersom Nicklas numera är besatt av att spela tv-spel. SUCK. Så de gick iväg till röda skolan(Hehe. det roliga med det var att förr eller senare skulle förmodligen Janne gå dit på sin runda och undra vad de gjorde. Nu hände tydligen inte det. men ändå) och tittade där. Jag sa att jag skulle följa efter, men sen orkade jag inte det och lekte med webkameran som jag äntligen fått att funka och gick sen och drack tequila rose med Moa och Erika. Så skickar Moa ett meddelande till Sebbe och undrar om de vill komma hem till oss. Det vill de och tar med sig en flaska smaksatt vodka... (och jag får kväljningar vid tanken). Så, trots att vi egentligen inte hade tänkt det från början så spelar vi fia med hutt och lyssnar på Rhapsody och Sonata Artica från min dator. Och Pierre kom fram till Göteborg och ringde nånstans mitt i allt det där. (Men han tröttnade nog på att jag av nån anledning pratar med alla andra också när jag är lite full och pratar i telefon.) Sen allt eftersom tiden gick så fick vi för oss att promenera runt skolan och se vad för folk som är vakna och knacka på ett gäng dörrar. tydligen gjorde vi det. Tydligen tog jag på mig klackar. Jag satt också och pratade med Camilla ute på gräset om..nånting. ingenting jag minns längre. Märkligt nog så frös vi inte. skumt. Och tydligen bankade vi på alla dörrar i hela smiss. varför vet jag inte. Varför skulle vi knacka på "ferdinands" dörr? (han heter alltså inte Ferdinand egentligen, det är bara Erika som kallar honom det av någon anledning) Mitt i natten är det väl liksom kanske inte många som vill öppna dörrar när folk bankar på dem. Jag hoppas bara att alla glömt det. Snart. Gud vad jag måste vara jobbig när jag är full. Jag ska sluta dricka. eller också inte. men jag ska dricka mindre. Och inte dricka shots. Och aldrig nånsin dricka absint.(jag tog bara väldigt lite, men ändå) Så... Från och med nu, bara drinkar och vin. Och cider. Kanske, eller också inte.

Vi får se hur länge det håller. Förmodligen inte alltför länge. We'll see. Jag gör åtminstone inget riktigt korkat. Jag bara pratar mycket...skit.

2 kommentarer:

Porno Lasse sa...

Din lilla alkis...

Eligin sa...

ja, verkligen frida! FY!