fredag 19 januari 2007

Snön i stan

I morse när jag pratade med Mamma i telefon sa hon att det låg massor med snö på marken i Eskilstuna. Jag tänkte: "Ja, här är det iallafall ingen snö. det kan jag lova. Men NU, precis nu när jag börjar skriva såg jag ut genom fönstret och såg att det inte var regn...utan snö som föll från himlen.


Och nu när jag för en gångs skull har kameran med mig så tog jag faktiskt ett par kort. Det är faktiskt rätt ovanligt att kameran är med när jag går till flygeln.. Och tänk, för bara ett par år sen, var kameran med mig överallt. Tänk vad tiderna förändras.


Så...sen sist jag skrev har detta hänt:

  • Jag har insjuknat i samma dumma förkylning som resten av huset hade förra veckan. Men, jag börjar bli bra nu. Jag kommer må fint om några dagar. hoppas jag.


  • Daniel har skickat in en kontaktannons till DN. (för kul, inte för att svara på nånting. Jag funderar på att själv skicka in nånting riktigt oseriöst och se om de tar med den. Typ skriva nåt riktigt korkat. Eller så kan jag vara en "kvinna som söker en kvinna". Det är väldigt få såna i DN nuförtiden. Men... Sen vet vi alla att jag inte behöver hitta nån via en kontaktannons då jag har en alldeles underbar pojkvän nere i göteborg.(Saknar dig, älskling!)) Oh well. det ska bli kul att se hur det går för Daniel.


  • FolkmusiksångMarie - en av lärarna på skolan är nu gravid så igår var hennes avtackning. Hon har slutat nu. Dessvärre missade både jag och Daniel den, jag spelade gitarr och Daniel...ja, vad gjorde han? spelade spel på datorn? (men min ursäkt är att jag inte har henne i ETT ENDA ämne.)

  • Jag har löst sjutton korsord inom loppet av två dagar... När jag legat sjuk och haft sjukt tråkigt. Vem orkar se på tv-serier en hel dag? Eller två dagar?

  • Ja...sen...iochmed att jag varit sjuk har visst ingenting mer hänt. Kim åker till göteborg i början av februari och frågade om jag ville följa med...fast troligen kan jag väl inte det. (Han kommer för övrigt inte hit i helgen, vi hade missuppfattat varann och han menade nästa helg, och då är ju liksom inte jag här.)

För övrigt pratade jag idag med en god vän i klassen vars flickvän flyttat bort från Gotland. Så nu har även han ett distansförhållande på...rätt lång bit. inte lika långt som jag, men ändå. Han verkar tycka det är jobbigt. Jag förstår honom. Det är det. Han skulle tydligen åka nu med fyra-båten.

Ja... Och idag börjar helgen. Mamma ringde ju som sagt i morse och jag fick uppdateringen hemifrån från henne. Det har tydligen blivit en liten gissningslek när min brors barn ska födas. Mamma hoppas mycket på 24 januari. onsdag alltså. Hmm...lycka till.


Och Elin har visst knappt varit hemma sen Emil flyttade in i sin lägenhet med Ken, inte heller det nån direkt överraskning, hon var ju liksom inte ens hemma när jag var hemma på lovet. Soo.... Ingen kommentar här inte.Och Daniel sitter och fnissar bredvid mig åt en bild på en fet katt som han hittat just nånstans på internet. Ikväll är rollspelarna hos Tobbe och Isabel så Daniel och jag har planer på att ha helkväll med disneyfilmer och rubbet. Vi hoppas på att Duses fortfarande har öppet.(Det håller nämligen på att slå igen)


Och så avslutar vi med en bild på affischerna i mitt och Daniels rum. De sitter ovanför min säng och förestället "Edward" (Som man måste ropa på med ett "Oh, Edward!") Och så RENT-affischen som Daniel en gång för länge sen stal från en reklamposter.

2 kommentarer:

Frida T sa...

Och som ni begriper så är det snö i mitt hår. inget annat. Den yrde över hela stället så fort man öppnade fönstret.

Eligin sa...

SUck. om jag bara kunde förstå.