fredag 2 mars 2007

"Den bästa spelaren var datorn!"

Jag sitter någonstans i Gothenburg nära Chalmers i en liten jättesöt lägenhet där Mia och Thomas bor. Mia är alltså Pierres fadder(eller var kanske. jag vet inte hur det där funkar..). Jag vill mig minnas att Thomas är hennes pojkvän och sambo.
Detta är fjärde dagen i Gothenburg(om man räknar de sista 43 minuterna i tisdags då vi kom fram till staden) Elin for igår. Jag och Johan åker och möter henne imorgon i Karlstad då hon får skjutsa oss hem.
Och idag, gick vi runt i sexshopsområdet av stan (Japp...det finns ett)för att leta efter mentholglidmedel och Johan fick sin tungpiercing. Pierre som också skulle skaffa en ångrade sig, och säger sig ska göra det när han har mindre runt omkring sig. Och det är ju trevligt, tycker jag, då blir inte Pierre precis som Johan en sluddrande stackare med huvudvärk. (Ja, alltså Johan har huvudvärk också, förutom tung...värk?.)

Och bilder orkar jag inte med idag. De ligger på kameran men... jag har ingen sladd. och jag orkar inte be om den, för övrigt känner jag inte för att störa pojkarna som sitter och spelar "Company of Heroes" 3 mot 2. Lite då och då hör man folk ropa om vad någon annan gör. "Fan, nu skickar han en massa snipers på mig" och "Var är alla mina gubbar?", eller som Johan nyss sa "Bort ditt jävla äckel, du kan ju inte bara stå!" Jag tror han pratade om den oanvändbara datorn som inte gjorde ett dugg under hela spelet(Se, jag är visst med i vad som händer)Här finns också en grymt irriterande katt som iförsig tillfälligt har stuckigt nånstans. gissningsvis till nåt mjukt ställe där den somnat. Denna katt har ingen päls. Den är skallig och skum att klappa. huden följer liksom med. Och denna katt har irriterat mig i mitt wormsspelande genom att sticka klorna i mina stackars fötter och klättra på min dator.
Johan har nu kämpat med en pizza i tre timmar. Den är kall nu, men inte slut. Stackaren har problem att äta med sin nya piercing...
Och min älskling, Subcommendante Marcos (Dvs Pierre för er som inte visste. Hans andranamn är Marcos...och ja...han spelar ett krigsspel) tror att spelet skulle gå bättre om han hade sin luftwaffemössa på sig och dessutom väntar för tillfället på en öl som just plockats ur frysen. tydligen kan man inte öppna den nu utan att burken fryser till. kolsyran är vad som håller ölen flytande. jag tror det var så. tror(Tror gör man i kyrkan!) ja, men gissar då.
Och nu är spelet slut... Hur gick det till? Fort gick det.
Och för sjuttonde gången startas ett nytt spel av skräpet. Johan börjar tröttna, det hör jag det.
Och alla väntar på Pierres laggande dator(Lagga. ett ord jag inte riktigt hört någon säga förrän jag började umgås med dessa datanördar)

Och för övrigt så fann jag inget mentholluktande och smakande glidmedel, så nu ska jag runt på Google och söka efter internetshoppar. Kan bli kul att beställa hem till mitt lilla postfack på folkhögskolan och se hur diskreta paketen är. Det kan ju vara fint att testa, eller hur?

Och rubriken... Också ett citat från dessa krigspelande pojkar som jag suttit och tjuvlyssnat på. Trist att åka imorgon. Trist att åka till Gotland. (tyvärr)Men just nu är allting bra.

Där gick katten förbi borta i hallen.

Inga kommentarer: