fredag 16 mars 2007

Visby stadI visby var jag idag. med ett rosa anteckningsblock på vägen som jag utan anledning hade med mig i bussen.
09.40
Jag sitter på bussen på väg mot Visby nu. Jag är lite nervös. Jag menar, vad ska jag säga? Hela morgonen funderade jag på om jag skulle åka eller inte. till slut bestämde jag mig ändå. Jag har redan glömt varför.
11.05
Nu sitter jag på gatan och är förståss übertidig som vanligt.men jag ville inte vara sen och en halvtimme för tidigt är bättre än en timme för sent. På bussen fick jag förresten en busstidtabell av en trevlig gammal fransman som hade klottrat på franska i den. Skrivit "Semaine", "Samedi" och "Dimanche". Alltså vardag, lördag och söndag. det var trevligt, och klottret gör den personlig. Den behåller vi tills jag tappar bort den.
Vi halv elva ringde Pierre, precis uppvaknad. Han ringde visst i natt också, men då var jag redan halvsovande och har redan glömt det. jag har bara beviset i min telefon och så daniel som minns att han vaknade. Snart började telefonen krångla. typiskt mig att alltid missa att ladda telefonen innan det är försent.
14.19
På väg tillbaka igen. Det var fyra timmar i visby det. första bussen gick nu vid två. Jag vet inte hur jag ska berätta. eller vad. så jag tror jag låter bli. Men ändå.. jag ska tillbaka om en vecka. det fina är att jag fått pengar då, så sen kan jag handla lite. som de vackra ögonfransarna jag hittade, och dagkräm och nagellack. mina naglar ser verkligen hemska ut.
Undrar om någon bryr sig? jag vet att en viss person brukar säga just något i stil med att han inte tror att någon bryr sig om vad jag gjort. kanske har han rätt. Jag hoppas att han inte har rätt. För då lever vi i en värld full av egoister. Och ja, även om jag inte tycker att jag behöver berätta är det skönt att veta om någon bryr sig och kollar vad man gör. JAG skulle ha frågat vad det handlat om om det varit någon annan(Hoppas jag) , därför hoppas jag att folk är så. Känns liksom sorgligt att ingen kanske ens bryr sig om någon annan. jaja, om det nu är så andra människor är, så hoppas jag att någon alltid bryr sig om dig(Och eftersom jag känner många som läser min blogg så kan jag säga att det finns någon som bryr sig. Det finns det alltid. och känner jag dig så bryr jag mig nog.)

Och i ett anfall av uttråkning gick jag med i bilddagboken.se igår. Den där sidan när man lägger upp bilder som en dagbok. There you see. Och nu, töntig som jag är, går jag hela tiden in och kollar om jag fått nåt meddelande(Det är ju också en community) jaja, min adress dit är iallafall: http://bohemienne.bilddagboken.se/

Mitt hår börjar bli långt.

3 kommentarer:

Eligin sa...

Ja, jag har raderat årets inlägg till en ganska stor del. Fick problem så jag bestämde att jag skulle ta bort en del som verkade stötande för andra parter också. jag orkar inte få problem för saker jag skriver.

Klagande Kalle sa...

Nu var det JÄTTELÄNGESEN du uppdaterade din blogg. I alla fall sett från ett frida-perspektiv. Puss

markuszaz sa...

shit snubblade över din sida och kom på hur mycket jag saknar gotland.
måste tacka för att du fick mig att minnas ön en stund har många fina minnen där ifrån. jag är född och uppvuxen på gotland men bor nu mera i norrköping.
jag skall ner till gotland om ca 3 veckor och träffa familjen och dottern.
skriv gärna mvh markus
markuszaz@hotmail.com