torsdag 8 mars 2007

Il Soleil

Solen sken idag!
Det var dessutom riktigt varmt. (ja, alltså, inte direkt sommarvärme) Tillräckligt för att jag skulle kunna gå i min vårjacka utan en tjock extra tröja under. Och för att bli svettig när jag sprang en runda nån gång vid tio på förmiddagen(Efter första lektionen)
Och Pierre, den...eh... spjuvern(det är väl ett ord?) har bytt namn på Helgon. till "Stivenefterbliven"...japp... Precis som jag sa när han kallade sig Pornolasse: "kan man vara Stivenefterblivens lilla älskling?" Och svaret måste då alltså bli: "Klart man kan!"

Jag undrar var han kommer på alla dessa namn?




Programmet inför nästa konsert gjordes klart idag. När jag frågade Daniel om var den fanns ropade han "Nummer 2" Och jag tänkte... "Va?" Men det var alltså mitt programnummer. Sen fick jag fortfarande inte veta var listan finns. suck. Antagligen finns den ingenstans alltså. Eller förmodligen i Serpens anteckningsbok. Jaja, det räcker väl.

Den här veckan har gått förbi rätt smärtfritt.(Den är ju iförsig inte slut än, men snart) Förvånansvärt smärtfritt skulle jag vilja säga. Jag trodde jag skulle vara heartbroken och allt det där över att vara tillbaka. Okej, nu ska jag inte ens fundera på det där, för då LÄR jag bli heartbroken. Det var skönt att komma ut och springa idag. Även om min Mp3-spelar-program har stört sig så att jag inte kan använda det. Jag vet inte vad som hänt, jag tog bort det och installerade om det, hjälpte det? NEJ!

Så vad ska jag nu göra? lyssna på samma skräp om och om igen? (Det är inte skräp!) Jag behöver en springskiva med springmusik...hmm.. Daniel borde kunna hjälpa mig med det. Min musik går inte direkt under genren "Springmusik" direkt. Inte disco heller. hmm.. discomusik? kanske det kanske..

Och förutom att springa varje morgon så ingår i mitt nya liv att öva gitarr varje kväll. Vem vet hur länge detta kan hållas? Än så länge: Två dagar. Kanon, två månader to go. Eller tre.

Okej.

Och jag orkar inte arrangera musik. Mats verkade förstå det av min extrema motvilja att välja en låt idag. Så han gav mig fyrstämmigsats-uppgifter istället. Åtminstone bättre än att behöva leta upp en låt som jag gissningsvis inte kommer känna nånting för bara för att göra ett arr på som jag kommer att få prestationsångest inför att spela upp för andra eftersom det inte lär vara tillräckligt bra. (Lång mening...jo tjena)Jag måste för övrigt skicka mitt gamla arr till Mats. men... äh, jag är inte nöjd än bara. Attans.


Bild: Vad tycks om min modellbild? (heh)Oj var det så uppenbart att jag klippt ut mig själv. Jag fotograferade mig själv idag i ett övningsrum. dessvärre blev inte skorna på kort. Jag måste ta kort på mina skor! Det bara är så, jag har en bildidé nämligen. Den inkluderar skor. Och den är väldigt snygg i mitt huvud.

2 kommentarer:

Anonym sa...

DU är min inspiration! =)

Eligin sa...

Men oh my god. Ja, det är han.
Suck.