onsdag 30 maj 2007

Städning... fast i Eskilstuna

Jag är mitt i ett projekt. Som tar lång tid. Nämligen min uppackning av gotlandsgrejer/Iordningställning av garderob(Uppstädning) och allmän slängning av allt jag inte tror mig vilja ha eller behöva i framtiden. Mina väldigt begränsade förvaringsutrymmen i mitt kära rum är nämligen överfulla. Speciellt bokhyllan jag har här bredvid sängen(Numera). Saker som jag märkt med mig själv nu. Som jag tänkt på. Är:

  • Att jag byter topp att sova i nästan varje kväll. Och betraktar de efter en natt som smutsiga och tvättar dem innan jag kan använda de igen(kläder jag har på dagen KAN jag faktiskt ha fler dagar innan de räknas till tvätt)
  • Jag kan säga att jag städar mitt rum under flera dagar. Eftersom det är en process som tar tid(För mig alltså, jag gör annat under tiden och tappar intresset av städandet efter ett tag, märkligt nog gick det snabbare och under en dag på gotland), och under tiden ser det alltid HEMSKT ut i rummet här hemma. Jag funderar faktiskt på om det ens nånsin blir okej under mina städdagar.
  • Jag blir aldrig nöjd, och tycker helt klart att jag slänger alldeles för lite saker. Det vore bättre om jag slängde saker till soporna oftare, jag tycker om när det är mycket som åker,det är bara det att jag inte alltid kan få mig till det.
  • Jag hittar alltid nya saker jag vill göra medan jag städar, som t.e.x ”Åh, en låt som jag letat efter, den måste jag lägga in i datorn och arrangera”, eller ”Åh, en bok med irländska visor, den borde jag scanna in och skicka till Crosseyed Maggie.” Sen att jag inte gör så mycket av det… en annan sak.

För övrigt är jag usel på att lägga in disk i köket igen, jag lämnar det hellre i mitt rum. Just nu finns det två skålar, med tillhörande sked efter ätande på rummet, tre glas. Jag vill ha vatten när jag lägger mig, men glömmer ta med det gamla glaset och tar ett nytt. Och möjligen en gaffel. Tror jag. Populära ställen att lägga sån här disk är: 1. Fönsterbläcket, 2. Golvet och 3.nattduksbordet. Urbra. (Jag kommer bli svår att leva med.... fan)

Hmm… ibland blir jag faktiskt arg på mig själv och mina ovanor. JAG MÅSTE BLI KLAR MED GARDEROBEN IMORGON: MÅSTE.
Och jag vet. Klockan är nästan fyra på natten. Gå och lägg dig, idiot.

Kameran är kvar hos Pierre i Göteborg, istället tog jag hans hit till stan, men jag tar inte kort med den, alla kort jag tar där blir ju kvar där, man kan inte radera bilder från en manuell systemkamera.


Och telefonen har legat halvt borttappad hela dagen..

Och snart kommer min älskling till Eskilstuna.

Sa jag att jag var tillbaka nu förresten? Och jag har faktiskt packat upp nu. Det blev mindre saker än jag trodde. Plus ett helt gäng papper som ska SLÄNGAS.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hah jag har inte ens försökt att städa upp, jag orkar inte.
allting, precis alla mina kläder ligger på golvet och dör i princip.
jag borde kanske städa, men jag orkar inte.