söndag 2 mars 2008

Det där... med.

Så sitter man här, magsjuk och eländig. huvudvärken försvann iochmed att jag drack lite vatten en sådär tio timmar försent. Smart att inte tänka på det tidigare.

Pierre är på efterfest med PU och Mamma åkte precis från lägenheten efter att Schlagerfestivalens tredje deltävling gick PRECIS som vi alla trodde. och jag som för en sekund hoppades att dem jag gillade skulle klara sig. Men icke, det är som Magnus Carlsson deltävling tre eller vad det var 2007 när det stod mellan Magnus och Zelmerlöf. Åh jag var så säkert att det var kört för Zelmerlöf men ICKE. Då mådde jag inte bra, då var jag faktiskt HIMLA sur. ruskigt sur för att vara helt ärlig. Och förvånad.

Men idag då. Uppvaknandet var ju inte så trevligt, då jag knappt sovit på hela natten, men sen då...jag sov ytterliggare sisådär fem timmar och vaknar vid fem då jag tvingar Pierre att städa. Mamma lär ju liksom komma hit.
Och efter det lärde jag mig att jag suger fruktansvärt hårt på Guitar Hero. Level Hard är verkligen Hard. Svårt som bara den. Och inte funkar det att träna heller. inte ett dugg, så nu har jag ont i armen också.
Jag är faktiskt som en gammal tant fylld med krämpor. Men bara löjliga åkommor som lillfingrar som gör uront varje gång man råkar peta dem åt fel håll. Den där lilltån som alltid måste vara ihoptejpad med tån bredvid för annars går det inte. Och så min arm då, den bara värkte till när jag spelade, men nu är det..ja, den är lite stel men.. jaja, den överlever väl.

En sak jag lärt mig denna vecka:
Hår blir äckligt och fett jättesnabbt om man är på en restaurang och springer in och ut ur köket hela tiden.Och ja, jag börjar bli trött på att jobba hårt och inte få lön. Det är nästan värre än att stå sysslolös på IP och få lön.(Det är tråkigt att stå sysslolös, då spelar lönen ingen roll...eller okej kanske lite) För övrigt är det tråkigare att stå sysslolös på kasinot och inte få lön. Då spelar ju lönen roll.

Nu funderar jag på att shoppa loss på tradera...men jag ska inte. jag ska sörja för att jag kommer att bli väckt om två timmar av Pierre som är full och vill berätta om sin kväll när jag är trött. Så nu ska jag göra mig iordning, ta med datorn in på rummet och lägga mig och se på Lost och min nyfunna serie "About a girl" tills jag somnar. godnatt!

1 kommentar:

Eligin sa...

About a girl? Den påminner om nåt man sett på nikelodeon.
Menmen.
Titta på det du. jag tycker den är jobbig.