fredag 14 mars 2008

Praktiken

Jag kan ha glömt nämna att min praktik är slut nu. eller delvis åtminstone. Jag kan faktiskt ha glömt att skriva överhuvudtaget. Hmm..

Samma kväll som jag for hem efter min sista serveringspraktikdag så läste jag också klart min whiskybok. sen dess har jag inte ens öppnat den.

Okej, paus. Mina rostmackor blev precis klara så jag ska bara bre dem.

6 minuter senare

Jag har ätit mina två rostmackor och sitter nu och dricker ett glas guanabanajuice. fruktansvärt god, ska man veta. aningen söt men...jaja, den är god. aningen dyr också. Men men. minns nåogn klänningen jag köpte på tradera för ett tag sen? Svart med vita ränder. min syster Elin hade tagit på sig att följa budgivningen så att jag skulle få den till ett vettigt pris. DEn kom i veckan. fast.... Den hade ROSA ränder! jag blev jättesur och skickade meddelanden till säljaren som bara svarade att så är det nu, de hade visst bara rosa i lager. Jag blir givetvis ännu surare och skickar ännu ett meddelande, och får svaret att han kan erbjuda halva betalningen tillbaka. Jag blir sur och vill nu skriva en massa fina ord om kontraktsbrott och sånt men Pierre stoppar mig och börjar skriva världshistoriens mesigaste brev. tycker jag. Så jag ändrar lite innan jag skickar det. och haha, det gav effekt och jag ska få pengarna tillbaka. säger han iallafall. vi märker väl vad som händer. Jag vill inte ha en rosa klänning.
Och jag funderar på att följa systerns råd och köpa en foundation från I.D bare minerals. bara för att se. óch sen hoppas att mina sminkborstar duger. annars får jag väl köpa en sån också. Nej, nu ska jag dricka upp min guanabanajuice och förbereda mig snabbt inför barpraktiken. jag är faktiskt rätt nervös...hoppas nu de kan ta hand om mig på ett bra sätt så att jag slipper bli irriterad.

2 kommentarer:

Eligin sa...

så hela klänningen är rosa eller bara ränderna?

Eligin sa...

Vadå, är det jättefult? Det låter ju fint. Fast det är klart att du ska ha tillbaka pengarna när de inte säger nåt innan.