tisdag 24 juni 2008

Min odödliga planta...
För rätt länge sen fick jag en julklapp av Daniel. Eller okej, det var i julas. år 2007. Jag gav honom en anka som lyste i regnbågens färger när man lade den i vatten, och han gav mig en planta som aldrig dör. Han lade till ett rim också, som egentligen inte var ett rim eftersom det inte rimmade. men ändå: "Den här blomman behöver du inte vattna, för då DÖR den!"
Så...jag vattnade den inte, vilket medförde att jag också glömde kvar den i Eskilstuna. Sen upptäckte Daniel det i påskas då jag också upptäckte det, och trots min supersmarta lögn om att jag bara hade tagit med mig den tillbaka igen för att jag tyckte så mycket om den, gick han inte på det. Sen råkade jag dock glömma den igen...nånting han återigen upptäckte sist Elin var hemma i stan och tvingade henne att ta med blomman plus ett brev till mig.
Kort sagt. jag har den nu.
Och jag har spenderat hela dagen med den och gjort den här filmen.
Fint va? (Den kanske inte är någon höjdarrulle direkt...men... jag tycker den är rolig. se den! det är bara att gå ut ur feedsfönstret)

Idag har jag för övrigt också gått igenom min garderob. Och har FORTFARANDE inte hittat mina borttappade jeans. var kan de vara? det finns bara ett litet begränsat antal platser de kan ligga på i den här lilla 39 kvadratslägenheten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Yes! den där blomman behölver verkligen uppskattning med tanke på hur du har behandlat den :P
Det bästa är nog att bladen nästan rör sig i takt med musiken :) Och det roligaste var nog snapsklockan och att du tog en flaska :P

Hjälp jag åker till sthlm idag och köper datorn förmodligen, ringer dig sen!

Frida T sa...

Det tyckte faktiskt jag också var roligast! Att jag tog bort en flaska. Pierre verkade inte tycka det var hälften så kul som jag. Jag ser lite på den och skrattar när jag just det. haha.

Åh, hoppas det blir bra! ja, ring sen så jag får veta hur det går!

Larsson sa...

Haha, vilken skön planta. Blev nästan lite avundsjuk på dig, kan dock inte förstå HUR du kunde glömma den!
Bra tidsfördriv, och måste hålla med om att när du tog flaskan var bäst ;)