onsdag 25 juni 2008

Min lättstädning


Idag har jag städat lägenheten!(igen, men 39 kvadrat behöver ofta städas)

Jag tänkte ta itu med spisen som har ingrodd smuts över hela glaset. det tog flera gångers användning av JIF och ett par mr muscle innan nästan allt var borta. ska jag städa bort mer behöver jag stålull.

Och så plockade jag bort fåglarna på köksskåpen. "Nu kommer väl Pierre bli nöjd", tänkte jag när jag stod där och rev bort dem. han har aldrig riktigt tyckt om dem.

Frågan är om han märker det... Jo, det borde han göra, han är faktiskt oftast lite mer uppmärksam än Cosmopolitans syn på killar.

Och min nästa plan är att börja med cubase igen. Lära nytt och lära om. med en tutorial ska jag bli BÄST bäst bäst... kanske. Eller också inte. jag kunde ju ändå alltid bara grunderna. eller ens dem, jag kunde egentligen precis nödvändigt för vad jag behövde. Hursomhelst.

Ìdag har Daniel köpt en dator. En apple som han "alltid" velat ha. Och efter lite prutning på priset fick han tydligen en idag, helt öppet på centralstationen... tänk, jag är alltid livrädd när jag har mer än 2000 kr på handen. jag vill att allt ska ligga säkert inne på mitt kort.

Jag gillar inte lösa pengar... jag gillar kort(swedbank in my heart). Och jag gillar inte affärer som inte tar kort. Och nu ska vi åka och prova arbetsbyxor.

3 kommentarer:

Eligin sa...

varför ska du åka och prova arbetsbyxor? Till vadå?

Frida T sa...

Till PU. vi var på johan skoglunds(en affär som säljer arbetskläder) och det luktade precis som IP:s klädavdelning. det var jättekul! jaja, hursomhelst, vi ska beställa såna där fas255k i dammodell till mig. jag trodde jag skulle ha herrmodell så jag var bara och provade ut dem.

Eligin sa...

Hah! Ett sånt diadem har jag också! Vet inte vart dock...