lördag 12 december 2009

Ingen idoljury direkt...

Jag råkade fastna framför tv:n efter att ha frusit ute för länge (Det är kallt ute, precis som tanten på Coop kvasten sa att det skulle bli) och såg för första gången ett avsnitt av Dansbandskampen. Okej, jag har sett delar av programmet förut, men jag har aldrig sett ett helt.

Men alltså, vad är det för jury som sitter och ger betyg på banden?
Jag må älska Magnus Carlsson, men till och med honom blir jag irriterad på.
Är de rädda för att de tävlande inte ska klara av lite kritik eller? Nej, jag förstår inte... Uttalanden som : "Ni har valt den tråkigaste låten i mannaminne, men.... ni gjorde den så himla bra!" och : "Riktigt tråkig och monoton dansbandsbas, precis som det ska vara!" mår man ju dåligt av.

Vad är det där för kritik?
Och inte kan folk rösta ordentligt heller. Folk som sjunger fruktansvärt dåligt går till final. Jag kanske iochförsig inte borde bli förvånad efter att ha hört de där Scotts i melodifestivalen i våras(Var det de som vann förra dansbandskampen eller vilka var det nu igen...?)

Nej, jag förstår ingenting. Jag kommer iallafall inte titta nästa vecka(Väl? Eller ser du på det här, Daniel?). Det här är förhoppningsvis första och sista gången.

1 kommentar:

Anonym sa...

haha nej jag kikar inte på det.. Vet inte, känns inte som att Dansbands"idol" är något för mig :P Jag må gilla dansband men det blir lite jobbigt känner jag.